Maestro – Κλέλια Ανδριολάτου: «Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμη! Ίσως υπάρξει κάποιο happy end αλλά…»
Τηλεόραση

Maestro – Κλέλια Ανδριολάτου: «Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμη! Ίσως υπάρξει κάποιο happy end αλλά…»

Maestro – Κλέλια Ανδριολάτου: «Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμη! Ίσως υπάρξει κάποιο happy end αλλά…»

Όσα μοιράστηκε στην εκπομπή, Στούντιο 4

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για το φινάλε της σειράς, Maestro, που θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν στο Mega.

«Για κάποιο λόγο δεν με επηρεάσει η απόρριψη. Όπου δεν το έχω πάρει μάλλον δεν ήταν για εμένα. Ό,τι ήθελα, το κατάφερα! Όλα απομυθοποιούνται όταν έρχεται η τριβή και η φθορά. Νομίζω ότι η ομορφιά έχει να κάνει με το κατά πόσο είσαι χαρούμενος. Είναι πιο απλό στο κεφάλι μου. Εγώ ξέρω ότι όταν έχω περάσει καλά και είμαι χαρούμενη, με βλέπω και λέω “α, είσαι όμορφη σήμερα”. Όσο μεγαλώνω το συνειδητοποιώ περισσότερο, όσο υπάρχει αυτό το άγχος και το στρες. Είναι λίγο περίεργο να σε ρωτάνε συνέχεια για αυτό το πράγμα. Είναι άβολο, αμήχανο. Εγώ έτσι είμαι, τώρα το πώς με βλέπει ο άλλος είναι άλλο πράμα».

«Το φινάλε δεν το έχω πάρει στα χέρια μου. Το φινάλε θα το γυρίσουμε τον Αύγουστο. Θα βγει νομίζω Οκτώβρη η σειρά. Ξέρω ότι οι ήρωες δεν θα βρουν τον δρόμο τους, όπως πρέπει. Ο Χριστόφορος δεν έλεγε ούτε στην πρώτη σεζόν τον δολοφόνο, ούτε στο τέλος. Δεν μας έδινε τις σελίδες ή είχε μαύρο στην κάθε σκηνή. Και λέγαμε “τι γίνεται;”. Πιστεύω ότι θα υπάρχει happy end για κάποιους. Αν κι αυτό είναι διφορούμενο! Κάποιο happy end μπορεί να υπάρχει».

«Όταν έκανα την οντισιόν για τον Ταξιτζή, τη θυμάμαι γιατί ήταν πολύ γερή οντισιόν. Ήθελα πολύ να την κάνω αυτή την ταινία. Ο Στέργιος είναι ένας απίστευτος σκηνοθέτης και μας βοήθησε πολύ. Διάβαζα για πρώτη φορά το σενάριο και ταυτόχρονα το έπαιζα και ήταν πολύ multitasking με έναν άνθρωπο που είχε εμπειρία, εγώ δεν ήξερα ταυτόχρονα. Ή υπήρχαν σκηνές που έλεγαν ότι πρέπει να φιληθώ και έλεγα “εγώ πρέπει να τον φιλήσω;”. Είχα ερωτικές σκηνές στην ταινία. Για εμένα είναι ξεκάθαρα η δουλειά, δεν είναι κάτι άλλο πέρα από αυτό. Δεν νιώθεις κάτι. Είναι μια αφήγηση κι αυτή μιας ιστορίας. Είχα πολλή εμπιστοσύνη στον Στέργιο. Είναι θέμα ματιάς. Χωρίς αυτή την σκηνή δεν βγαίνει το φινάλε, είναι βασικό».

Διαβάστε επίσης

Κλέλια Ανδριολάτου: 5+1 looks που είναι must για το καλοκαίρι