Μαλβίνα Κάραλη: «Η ειρωνεία είναι μία εκλεπτυσμένη μορφή τιμωρίας» – Συγκινούν οι ιστορίες από κοντινά της πρόσωπα
Τηλεόραση

Μαλβίνα Κάραλη: «Η ειρωνεία είναι μία εκλεπτυσμένη μορφή τιμωρίας» – Συγκινούν οι ιστορίες από κοντινά της πρόσωπα

Μαλβίνα Κάραλη: «Η ειρωνεία είναι μία εκλεπτυσμένη μορφή τιμωρίας» – Συγκινούν οι ιστορίες από κοντινά της πρόσωπα

Όσα μοιράστηκε ο αδελφός της

Έχουν περάσει 22 χρόνια από όταν η Μαλβίνα Κάραλη «έφυγε» τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ήταν και είναι ένα από τα πρόσωπα που λείπει από την ελληνική τηλεόραση, αφού το χιούμορ της ήταν τόσο καυστικό που «τάραζε» τα νερά.

Τόσο ο αδελφός της, Γιώργος – Αλκίνοος, όσο και φίλοι που την έζησαν μιλούν στο Ακόμα δεν είδες τίποτα! και τον Γιάννη Μαυρίδη και θυμούνται την ηχηρή της παρουσία.

«Η Μαλβίνα ήταν ένα ολόκληρο γεγονός στη ζωή μου. Είχε φίλους από αστρολόγους, πρωθυπουργούς, σκηνοθέτες, μέχρι άστεγους. Τα πρώτα χρονιά μου έλειπε πολύ. Τώρα μαζί με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής μου, τη φέρω μέσα μου», είπε ο Σταμάτης Φαοσυλής.

«Είχα προσέξει ότι από μικρή ηλικία ήταν οξυδερκής. Είχε προσωπικότητα και ήταν ξύπνια, είχε ειρωνεία εκεί που έπρεπε. Η ειρωνεία είναι μία εκλεπτυσμένη μορφή τιμωρίας. Έκανε εκείνο που νόμιζε, για αυτό και επικρατούσε. Το ανόθευτο πουλάει», εξομολογήθηκε ο αδελφός της.

Για την Μαλβίνα Κάραλη μίλησε και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με την ηθοποιό να θυμάται την πρώτη φορά που την συνάντησε.

«Θυμάμαι τη συνάντηση μας σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι. Όταν είδα τα μάτια και το μουτράκι της, είπα “τι είναι αυτό;”. Το μυαλό της δεν παιζόταν, έκανε τόσα πράγματα. Η Μαλβίνα είναι παθιασμένο άτομο»

«Με ανακάλυψε η ίδια από την Πάτρα και με καλούσε να κάνουμε αυτοσχέδιες εκπομπές. Όταν έκανα τη Μελίνα Μερκούρη, το είδε και μου είπε ‘ποτέ πήγα στη Μαλβίνα;’. Θεωρώ τον εαυτό μου απίστευτα τυχερό που μοιράστηκα τόσα αληθινά πράγματα με έναν σπάνιο άνθρωπο σαν τη Μαλβίνα», είπε από την πλευρά του ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η Άννα Αδριανού εξομολογείται ότι μέχρι και σήμερα την βλέπει στα όνειρά της.

««Η Μαλβίνα ήταν το πιο ευαίσθητο κορίτσι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Όταν αρρώστησε, δεν το ήξερα. Όταν το έμαθα της λέω ‘αρρώστησες και δεν το ξέρω;’. Παρ’ όλο που έχουν περάσει 22 χρόνια, τη βλέπω στα όνειρά μου».

Διαβάστε επίσης

Μαλβίνα Κάραλη: Το αντισυμβατικό κορίτσι με την «κοφτερή» πένα