Πρεμιέρα με τη δική τη στήλη μαγειρικής που θα παρουσιάζεται και κάθε Πέμπτη στο «Πάμε Δανάη» έκανε η Δωροθέα Μερκούρη.

Το πρώην μοντέλο θα παρουσιάζει στους τηλεθεατές τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας -καθότι μισή Ιταλίδα- με τον δικό της μοναδικό τρόπο μέσα από το Cucina con doro

Η πρώτη της συνταγή ήταν ζυμαρικά κοχύλια γεμιστά στο φούρνο, ή, στα Ιταλικά, Conchiglie Ripiene al Forno.

ΥΛΙΚΑ

Για τα κοχύλια

500 γρ. conchiglie μεγάλα

2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

400 γρ. μανιτάρια champignon

250 γρ. λουκάνικο μοσχαρίσιο με θυμάρι

500 γρ. τομάτες τριμμένες

1 μεσαίο κόκκινο κρεμμύδι

1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί

3 κουταλιές σούπας παρμεζάνα

4-5 φύλλα φρέσκος βασιλικός

Για τη μπεσαμέλ

70 γρ. βούτυρο

50 γρ. αλεύρι

500 ml φρέσκο γάλα

Λίγο μοσχοκάρυδο

1 κουταλιά σούπας παρμεζάνα

Δείτε την εύκολη εκτέλεση στο βίντεο: