Νέα

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση του δικηγόρου του Πάνου Καλλίτση στη συνέντευξή της και το σχόλιο της «κουμπάρας» Ελεονώρας Μελέτη

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση του δικηγόρου του Πάνου Καλλίτση στη συνέντευξή της και το σχόλιο της «κουμπάρας» Ελεονώρας Μελέτη

Η συνέντευξη – ποτάμός που έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! για τον Πάνο Καλλίτση και τη διαμάχη τους δεν έμεινε χωρίς απάντηση. Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» σχετικά.

«Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου διεκδίκησε ένα ποσό πολλών εκατοντάδων ευρώ από τον εντολέα μου.

Έχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δική μας δικηγορική εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη.

Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση/ ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας», ανέφερε αρχικά κ. Αγαπηνός.

«Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης», συμπλήρωσε.

Η κ. Χριστοπούλου έχει καταθέσει μία αγωγή, έχει δικαιωθεί για το 1/3 του ποσού και εμείς έχουμε καταθέσει έφεση γι’ αυτή την υπόθεση. Οι μάρτυρες κ. Χριστοπούλου άσκησαν δεύτερη αγωγή κατά του κ. Καλλίτση ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και η αγωγή αυτή έχει απορριφθεί καθ’ολοκληρία.

Η κ. Χριστοπούλου έκανε αγωγή, πρότεινε κάποιους μάρτυρες. Οι εν λόγω μάρτυρες έχουν παραπεμφθεί για ψευδορκία και η κ. Χριστοπούλου ως ηθικός αυτουργός. Η έφεση εκδικάστηκε και περιμένουμε την απόφαση», δήλωσε ο κ. Αγαπηνός.

Η Ελεονώρα Μελέτη – που υπήρξε κουμπάρα του ζευγαριού και διατηρεί ακόμα σχέσεις με τον γνωστό κομμωτή- δεν απέφυγε το σχόλιο αμέσως μετά την τοποθέτηση του δικηγόρου.

«Κι εγώ τώρα με ένα κουμπί θα ήθελα να το πατήσω και να μην έχει συμβεί ποτέ» σχολίασε με νόημα.

Exit mobile version