Το προξενιό: «Μου αρέσουν τα γαλόνια σου, αλλά δεν τα χρειάζομαι για να υπάρχω» – «Χειροκροτάμε όρθιοι, κυρία Μελή!»
Σειρές

Το προξενιό: «Μου αρέσουν τα γαλόνια σου, αλλά δεν τα χρειάζομαι για να υπάρχω» – «Χειροκροτάμε όρθιοι, κυρία Μελή!»

Το προξενιό: «Μου αρέσουν τα γαλόνια σου, αλλά δεν τα χρειάζομαι για να υπάρχω» – «Χειροκροτάμε όρθιοι, κυρία Μελή!»

Αποθέωση για την ατάκα της Αικατερίνης και την ηθοποιό Ευτυχία Μελή σε μια από τις πιο φορτισμένες σκηνές της σειράς

Αν για κάτι θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία το Προξενιό της Ιουλίας στον Αlpha είναι για τη συμμετρία που έχουν όλοι οι ρόλοι τους, δίνοντας χώρο σε όλους τους ηθοποιούς, πρώτους και δεύτερους, να αναδείξουν τα στοιχεία των ηρώων τους και να φωτίσουν όλες τις πλευρές τους.

Ένας από αυτούς είναι και της Κατερίνης, που υποδύεται η εξαιρετική Ευτυχία Μελή.

Και στο αποψινό επεισόδιο (15/5) της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει ένα ακόμα πρόσωπο της συζύγου του διοικητού, που πρέπει να είναι ατσαλάκωτη και βράχος δίπλα στον σύζυγό της που την απατά.

Σε μία εκπληκτική σκηνή με τον Δημήτρη Αλεξανδρή, ιδιαίτερα φορτισμένη για ένα ζευγάρι που διαλύεται, ο Στασινόπουλος επιστρέφει σπίτι του και βλέπει τη σύζυγό του κλαμένη καθώς η Βαγγελίτσα απειλεί να πάει στη Λάρισα και να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φιλιώς. Η πραγματική αιτία βέβαια για τη στενοχώρια της Κατερίνης είναι η απιστία του συζύγου της.

«Λες και είσαι ξένος εδώ μέσα» λέει στον σύζυγό της.

«Δεν πάει άλλο. Εδώ και καιρό νιώθω ότι φεύγεις από κοντά μου. Με αποφεύγεις, δεν με πλησιάζεις, δεν με κοιτάς καν. Δεν χρειάζομαι αποδείξεις και μάρτυρες. Ξέρω. Δεν είμαι κορόιδο Κωστή. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν όσο πιο αξιοπρεπής μπορούσα ως κυρία διοικητού και μπορώ να παραμείνω αξιοπρεπής ως Κατερίνη σκέτο. Μου αρέσουν τα γαλόνια σου, αλλά δεν τα χρειάζομαι για να υπάρχω. Και αν το πιστεύεις αυτό είσαι γελασμένος» ήταν τα δίκαια λόγια που του είπε.

«Έχεις δίκιο, δεν σου αξίζει όλο αυτό, εγώ φταίω. Έκανα πολύ περισσότερα λάθη από όσα επιτρέπονται. Πάντα συγκρατούσα τον εαυτό μου αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα. Θα λείψω από το σπίτι για μερικές μέρες. Να σκεφτείς κι εσύ κι εγώ, να πάρουμε λίγο χρόνο, να τα βάλουμε κάτω και αν θέλεις να ξαναμιλήσουμε» ήταν η απάντηση του Κωστή.

Αποθέωση στο Twitter για την ερμηνεία της Ευτυχίας Μελή

Τα σχόλια είναι ενδεικτικά για την απήχηση της σκηνής, την ερμηνεία της Ευτυχίας αλλά και το δίκιο της Κατερίνης.

https://twitter.com/petroulap1/status/1790850326112731309

https://twitter.com/Natasapap/status/1790848342378914005

https://twitter.com/georgina_301/status/1790849832006885827

https://twitter.com/thanasima_agna/status/1790847897740644401