Νέα

Φαίη Σκορδά: Τι είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον κορονοϊό και την κριτική που δέχτηκε για το ταξίδι της στη Ρώμη;

Φαίη Σκορδά: Τι είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον κορονοϊό και την κριτική που δέχτηκε για το ταξίδι της στη Ρώμη;

Ασυμπτωματική η παρουσιάστρια, μίλησε για όλα όσα της συμβαίνουν

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον Νίκο Χατζηνικολάου -που είναι και κουμπάρος της- μίλησε η Φαίη Σκορδά για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό αλλά και την κριτική που δέχτηκε στο διαδίκτυο για το ταξίδι της στη Ρώμη

“Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Το ξέρω ακούγεται περίεργο αλλά από την άλλη το συζητούσαμε και γι’ αυτό είπαμε να βγω. Μπορεί κάποιος που είναι στο σπίτι του να είναι καλά και να έχει τον ιό”, είπε.

Γιατί έκανε το τεστ;

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε τι την οδήγησε στο να κάνει το τεστ.

“Ήμουν καλά, πέραν μιας κούρασης από τη δουλειά αποφάσισα να κάνω το τεστ γιατί είχα θορυβηθεί μια συγκεκριμένη μέρα επειδή μου ήρθαν κάποιες πληροφορίες. Από τη μία έμαθα για κάποιον γνωστό μου που είχαμε συναντηθεί ότι είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF που δύο παιδιά είχαν έρθει σε επαφή με μία ασθενή, θορυβήθηκα ακόμα περισσότερο γιατί εμείς στη δουλειά μας συναντάμε πάρα πολύ κόσμο και δεν είναι συγκεκριμένος αυτός ο κόσμος. Είχα αυτή την αγωνία όπως όλοι οι Έλληνες που συνεχίζουν να πηγαίνουν στη δουλειά μου” είπε.

“Δεν θα ρίσκαρα ποτέ…”

Τι απαντά όμως στην κριτική που της ασκήθηκε για το ταξίδι της στη Ρώμη με τον σύντροφό της;

“Είπα θα απαντήσω στο Instagram αλλά κρατήθηκα. Μπροστά σε αυτό που περνάνε οι γιατροί μας το θεώρησα πολύ μικροπρεπές και δεν απάντησα. Παρότι δεν πρέπει να μπαίνουμε σε μια λογική ανθρωποφαγίας αισθάνομαι ότι θίγεται η ευσυνειδησία μου και αυτό δεν το επιτρέπω. Ταξίδεψα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου μετά την εκπομπή. Δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα στην Ευρώπη. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ, για μένα για τους συνεργάτες μου, δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Ξέραμε μόνο ότι υπήρχε αυτό στην Κίνα.

Μόλις έφτασα, με πήρε η μαμά μου στο αεροδρόμιο και μου είπε ότι στο Μιλάνο ακούστηκαν τα κρούσματα. Επέστρεψα το πρωί της Κυριακής. Δεν έχω μαντικές ικανότητες, δεν το ήξερα. Σίγουρα δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω ένα ταξίδι ενώ γνώριζα ότι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο εμένα, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου” είπε.

Όπως είπε ο σύντροφός της έκανε το τεστ και είναι αρνητικός.

Δήλωσε επίσης ότι έχει συγκινηθεί γιατί φίλοι και συνεργάτες περνούν καθημερινά και της αφήνουν φαγητά “επειδή ξέρουν ότι στην κουζίνα δεν τα πάω πολύ καλά” ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα παιδιά της, που όπως είπε στην αρχή τρόμαξαν όταν την είδαν με μάσκες και γάντια.

“Τώρα όμως υπάρχει ηρεμία”, ανέφερε.

https://streamable.com/u7llv

Exit mobile version