Νέα

Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Θέλω να σας πω ότι…»

Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Θέλω να σας πω ότι…»

Φινάλε για την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή σεζόν, το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο παρουσιαστής έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του, θέλησε να πει λίγα λόγια για τη χρονιά που πέρασε.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Την αρχισυντάκτρια, τη βοηθό, την πρώτη αρχισυντάκτρια. Έγιναν πολλές αλλαγές, είχαμε πολλές ανατροπές στη φετινή σεζόν. Δεν έχει σημασία να τα αναλύσουμε τελευταία μέρα. Εγώ κρατάω τα καλά και είμαι πολύ υπερήφανος για τη συνεργασία που είχα με τον καθένα σας.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με στηρίξατε φέτος. Σε αυτές τις τηλεοπτικές διαδρομές αυτό που μένει τελικά είναι οι σχέσεις των ανθρώπων. Αυτό είναι που μένει στη ζωή γιατί αυτό είναι που μετράει. Επιτυχίες και αποτυχίες δεν παίζουν ρόλο, οι άνθρωποι είναι αυτοί που μένουν στη ζωή σου.

Δεν με έχετε μάθει να λέω ψέματα. Η φετινή σεζόν ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Αντιλαμβάνεστε όλοι τους λόγους για τους οποίου αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη. Φτάνει στο τέλος της.

Ωστόσο φτάνει στο τέλος της με ένα χαμόγελο για εμένα γιατί αυτή η χρονιά ήταν ίσως η πιο σημαντική χρονιά της τηλεοπτικής μου ζωής γιατί με έκανε πάρα πολύ δυνατό. Σας το λέω μέσα από την καρδιά μου με έκανε πιο δυνατό από τις χρονιές που έκανα τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Αισθάνομαι πιο ώριμος και δυνατός.

Επειδή λοιπόν πάντα κοιταζόμαστε στα μάτια και εγώ σας λέω την αλήθεια, είτε είμαι καλά είτε δεν είμαι, καταλάβατε αν είμαι καλά, δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ. Έχουμε τον τρόπο να επικοινωνούμε. Εγώ λοιπόν στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς εκτός από τους συνεργάτες μου, θέλω να ευχαριστήσω και εσάς που εδώ φέτος στον ΣΚΑΙ με στηρίξατε πολύ.

Θα σας πω ότι όταν κλείνουν οι κύκλοι νομοτελειακά ανοίγουν καινούριοι κύκλοι, πιο σημαντικοί, πιο ενδιαφέροντες. Σας δίνω λοιπόν την υπόσχεσή μου ότι σύντομα που θα ανοίξει ένας καινούριος τηλεοπτικός κύκλος για εμένα, δεν μπορώ να σας πω με ασφάλεια το πότε και τι θα είναι, αλλά θέλω να σας πω ότι θα είναι πολύ σημαντικός και θα υπάρχει πολύ σημαντικός και καλός λόγος.

Καλό καλοκαίρι. Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ”.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version