Τηλεαστέρες σε αναμονή: Τι τους περιμένει και τι περιμένουμε μετά το Πάσχα;
BeZnews

Τηλεαστέρες σε αναμονή: Τι τους περιμένει και τι περιμένουμε μετά το Πάσχα;

Τηλεαστέρες σε αναμονή: Τι τους περιμένει και τι περιμένουμε μετά το Πάσχα;

Ιστορίες τηλεοπτικής τρέλας λίγο πριν από την Ανάσταση από τον Γιώργο Μπέζα

Και κάπως έτσι φτάσαμε στη Μεγάλη εβδομάδα και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το φινάλε και αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.

Αν και η φετινή χρονια είχε εκπλήξεις, τηλεοπτικούς κανιβαλισμούς, προδοσίες και θυσίες για την επιβίωση, κρατάμε ότι μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.

Τηλεοπτικοί Μεσσίες δεν υπάρχουν, πιο εύκολα βρίσκεις Ιούδες με φωτοστέφανο και Πέτρους που θα σε απαρνηθούν τρεις φορές πριν από την μεγάλη ώρα.

Οι τηλεαστέρες θα πάνε πασχαλινές διακοπές χωρίς να ξέρουν οι περισσότεροι τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν φαίνεται ακόμη να έχει καταλήξει πού θα τον βλέπουμε στο ζάπινγκ.

Ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας μετά το Πάσχα θα ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον παρουσιαστή αυτή τη φορά και αφού πέρασε δύσκολα χρόνια πριν να έχει βρει αυτό που του ταιριάζει.

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως θα παραμείνει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου με ή χωρίς τη Φαίη Μαυραγάνη.

Τα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά αφού μάλλον η παρουσιάστρια κρατά επτασφράγιστο μυστικό το επόμενο τηλεοπτικό «θέλω» της.

Στον Αlpha το συμβόλαιο του Νίκου Μάνεση τελειώνει όμως το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με τον δημοσιογράφο που δεν φαίνεται να έχει αγωνία για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αγωνία δεν έχει και η Τατιάνα Στεφανίδου που κάποιοι τη θέλουν να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με τον Αlpha. Η παρουσιάστρια διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το κανάλι. Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για προβληματισμό στη συνεργασία τους, θεωρείται σίγουρη η ανανέωση του συμβολαίου της.

Στο Μega ο Κώστας Τσουρός κερδίζει έδαφος για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου επιβεβαιώνοντας τον κανόνα ότι ο μαθητής ξεπερνά τον δάσκαλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζει δυναμικό comeback και κρατήστε αυτό!

Καλό Πάσχα και κρατήστε μόνο τα καλά.