Νέα

Η Νίκη Βίσση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι: «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει»

Η Νίκη Βίσση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι: «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει»

Τα όσα βίωσε και η προσπάθεια για να ξαναχτίσει το σπίτι

Η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη Βίσση, μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου για την καταστροφή που υπέστη το σπίτι της από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και τα όσα βίωσε ενώ αποκαλύπτει ότι το ξαναχτίζει.

«Τον πρώτο καιρό δεν είχα καμιά μνήμη από το παλιό σπίτι. Έπαθα άρνηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, μπορεί να ήταν άμυνα. Και τι δεν θα έδινα για να τα πάρω πίσω!», είπε χαρακτηριστικά για τα μικροπράγματα που όταν τα είχε δεν τους έδινε και πολλή σημασία.

Αναφερόμενη στην προσπάθειά της να ξαναχτίσει το σπίτι εξομολογήθηκε: «Νιώθω ότι ξαναγεννιέται ένας άνθρωπος. Το νιώθω σαν κάτι ζωντανό, δεν το βλέπω σαν πέτρες ή χώμα. Νιώθω ότι δημιουργούμε κάτι από την αρχή».

«Μου λένε όλοι ότι θα το ξεπεράσεις, είναι θέμα χρόνου και ελπίζω να συμβεί. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν θα ξεπεραστεί όμως ποτέ, διότι δεν είναι ότι απλά ότι χάθηκαν σπίτια, είναι ότι χάθηκαν άνθρωποι.

Ρίχνω πολλές ευθύνες στο κράτος στην τότε κυβέρνηση που άφησε τις περιοχές αυτές και κάηκαν μαζί με τους ανθρώπους μας και δυο χρόνια μετά δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. Υπάρχει φόβος… Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει.

Η Άννα με βοήθησε πάρα πολύ, το έζησε όλο αυτό γιατί ερχόταν κάθε μέρα εδώ», παραδέχτηκε.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version