Νέα

Λευτέρης Χαρίτος (για την 3η σεζόν των «Άγριων Μελισσών»): «Ήμουν πολύ αρνητικός. Αλλά μετά τις γιορτές συνέβη κάτι μαγικό»

Λευτέρης Χαρίτος (για την 3η σεζόν των «Άγριων Μελισσών»): «Ήμουν πολύ αρνητικός. Αλλά μετά τις γιορτές συνέβη κάτι μαγικό»

Όσα είπε ο σκηνοθέτης με τις πρωταγωνίστριές του στο podcast του

Στο podcast του στο Soundis ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και οι τρεις αδελφές Σταμίρη, Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψαν πράγματα για το φινάλε του 2ου κύκλου των «Άγριων Μελισσών».

Οι «Κου Κου» μάλιστα έπαιξαν ένα κομμάτι του podcast.

«Πιστεύετε ότι έχουμε ιστορία για τρίτη σεζόν;» ρώτησε ο σκηνοθέτης τις πρωταγωνίστριές του.

«Από ό,τι ψυχανεμίζομαι -κάνοντας ένα δικό μου σπόιλερ- φέτος θα έχουμε τη λύση του δράματος, θα αποκαλυφθούν τα πάντα. Νομίζω θα γίνει χαμός» είπε η Μαρία Κίτσου για τα 60 επεισόδια που υπολείπονται.

«Γιατί πρέπει να ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο. Ήδη κλείνουν θέματα για να ανοίξουν κάποια άλλα» είπε η Δανάη Μιχαλάκη με νόημα.

«Εγώ που διαβάζω στα σενάρια που μας έρχονται μετρημένα πια, ένα ένα, θεωρώ ότι τα τελευταία επεισόδια δεν θα τα ξέρει άνθρωπος, θα μας κλείσουνε στο στούντιο μια βδομάδα».

«Τους έχω οργανώσει έτσι εδώ και τρεις μήνες, τους έχω πει ότι δεν πρέπει να μοιραστούν τίποτα, είναι κάτι που θα το ξέρουν μόνο 3 άνθρωποι, ενδεχομένως εσείς. Οι άλλοι ρόλοι θα πάρουν το σενάριο on the  day» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος.

«Θα παθαίνουμε σοκ, θα είναι τέλειο να μην το ξέρουμε ούτε εμείς» είπε η Μαρία.

«Εγώ ήμουν πολύ αρνητικός. Αλλά μετά τις γιορτές συνέβη κάτι μαγικό. Ίσως επειδή ξανακλειστήκαμε άλλαξε η σειρά έχω την αίσθηση. Έγινε ένα πράγμα πολύ παράξενο. Ανέβηκε πάρα πολύ η αγάπη του κόσμου μέσα στον μήνα Γενάρη. Έχει αγαπηθεί πιο πολύ η σειρά τον τελευταίο καιρό» είπε ο σκηνοθέτης αναφερόμενος στην τρίτη σεζόν της σειράς.

«Από τους σεναριογράφους εξαρτάται» συμφώνησαν και οι τρεις πρωταγωνίστριες.

https://streamable.com/mfppoc

Exit mobile version