Νίκος Κοκλώνης: “Το Just The 2 Of Us θα συνεχιστεί και του χρόνου”
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: “Το Just The 2 Of Us θα συνεχιστεί και του χρόνου”

Νίκος Κοκλώνης: “Το Just The 2 Of Us θα συνεχιστεί και του χρόνου”

Η πρότασή του να αναλάβει την παραγωγή της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Απευθείας σύνδεση με τον Νίκο Κοκλώνη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του και όπως είναι φυσικό, οι δυο τους μίλησαν για την παραγωγή του Just The 2 Of Us αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά πλάνα του παρουσιαστή και παραγωγού.

Ανάμεσα στα όσα σχολίασαν ήταν φυσικά και το ανεπανάληπτο ντουέτο του οικοδεσπότη του λαμπερού σόου του OPEN με την Άντζελα Δημητρίου αλλά και τα φαβορί του διαγωνισμού.

“Πιστεύω ότι φαβορί είναι ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά. Αλλά είναι και η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το τι θα δούμε αυτό το Σάββατο η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά σίγουρα θα μας αφήσει άφωνους αφού θα ενσαρκώσει μαζί με την ντάμα του τα θρυλικά “Κατσαμπάκια” αλλά και το ντουέτο του Τάσου με την Κόνι αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση λόγω του περιεχομένου του.

Παράλληλα, ο πολυπράγμων παραγωγός αναφέρθηκε στα πρότζεκτ που έχει στα “σκαριά” αποκαλύπτοντας ότι το Just The 2 Of Us θα συνεχιστεί και του χρόνου ενώ δεν δίστασε να προτείνει στον Νίκο Μουτσινά να αναλάβει ο ίδιος την παραγωγή της εκπομπής του!

Δείτε το βίντεο:

https://streamable.com/bjukh6