Πάτρα: «Η Ρούλα πίστευε ότι παρακολουθούν τις συνομιλίες και τα τηλέφωνα»
Νέα

Πάτρα: «Η Ρούλα πίστευε ότι παρακολουθούν τις συνομιλίες και τα τηλέφωνα»

Πάτρα: «Η Ρούλα πίστευε ότι παρακολουθούν τις συνομιλίες και τα τηλέφωνα»

Τι είπε οικογενειακός φίλος στη «Super Κατερίνα»

Απανωτές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία της 9χρονος κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα οικογενειακού φίλου της Ρούλας και του Μάνου Δασκαλάκη, η 33χρονη γυναίκα πίστευε ότι η αστυνομία παρακολουθεί τα τηλέφωνα της και γι αυτό συνιστούσε σε όλους να προσέχουν τι λένε, κάθε φορά που την καλούσαν.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πει στην… “κοίταξε να δεις, με παρακολουθούν, παρακολουθούν τις συνομιλίες και τα τηλέφωνα” και έλεγε μάλιστα, “προσέξτε εσείς όταν σας παίρνω τι λέτε , όχι γιατί έχω να φοβηθώ κάτι αλλά γιατί με παρακολουθούν εμένα, παρακολουθούν το τηλέφωνο του σπιτιού, της μάνας μου, της αδερφής μου, του Μάνου” και ότι τους τα είχε πει ότι δηλαδή τους είχε πιάσει, τη μάνα, την αδερφή και τον Μάνο προφανώς, και τους είχε πει να προσέχουν τι λένε στις συνομιλίες, γιατί 50 μέρες έλεγε ότι την παρακολουθούν, δηλαδή με το μυαλό της πίστευε, επειδή είχε ακούσει σε μια εκπομπή, όπως είπε στη… ότι μπορεί να την παρακολουθούν τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες, ότι από τη στιγμή που είχαν αρχίσει οι έρευνες, τον Φεβρουάριου, κάπου εκεί άρχισαν να της ακούνε τις συνομιλίες και αυτό την είχε κάνει πολύ καχύποπτη», είπε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Την έπαιρνες ας πούμε να της πεις το και το και σου έλεγε αρλούμπες. Και μετά άρχισε να παίρνει τηλεκάρτες. Δεν ξέρω αν τις κάρτες τις έπαιρνε για να τις χρησιμοποιεί εκεί και να μιλάει και να λέει αυτά που θέλει μόνη της, αλλά είχε αγοράσει τηλεκάρτες. Την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή και το ξέρω.»