Νέα

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση και κλάματα στο δικαστήριο – Διακόπηκε η δίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση και κλάματα στο δικαστήριο – Διακόπηκε η δίκη

Τι συνέβη;

Στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλουσας, η οποία κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, ενώ εκεί βρέθηκαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κ.α, αλλά και η δεύτερη καταγγέλουσα, η οποία ωστόσο δεν θα προλάβει να μπει στην αίθουσα σήμερα, αλλά αναμένεται να καταθέσει τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» και τον Θάνο Βάγιο, η 5η συνεδρίαση ξεκήνησε με ένταση, όταν τον λόγο πήρε η κ. Μπακιρτζίδη, η δεύτερη συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, για να κάνει τις ερωτήσεις στη μηνύτρια.

Τότε οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα η έδρα να διακόψη προσωρινά τη διαδικασία έτσι ώστε να πέσουν τα πνεύματα και να ηρεμήσουν οι παρευρισκόμενοι.

Την ίδια στιγμή, στον διάδρομο του δικαστηρίου, η δεύτερη καταγγέλουσα ξέσπασε σε κλάματα, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης, με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την  Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη, να σπεύδουν στο πλευρό της για να τη στηρίξουν.

Exit mobile version