Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη και της Κατερίνας Ζαρίφη – Θα δούμε J2US τη νέα σεζόν;
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη και της Κατερίνας Ζαρίφη – Θα δούμε J2US τη νέα σεζόν;

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη και της Κατερίνας Ζαρίφη – Θα δούμε J2US τη νέα σεζόν;

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε για το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστριών του, αναφέρθηκε στο J2US και τη νέα σεζόν, αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark, αναμένεται να δούμε τον Νίκο Κοκλώνη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια!

Ο παρουσιαστής και παραγωγός, μετά το τέλος του γυρίσματος, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και σχολίασε το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών του Open, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις!

«Έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας πριν»

Σε ερώτηση για το ποια θα αντικαταστήσει την Καίτη Γαρμπή στην κριτική επιτροπή του J2US, το ερχόμενο Σάββατο απάντησε: «Θα είναι η Έλλη Κοκκίνου και θα έχουμε και ωραίους guests, θα είναι η Χαρά Βέρρα, ο αγαπημένος μου ο Καψάλης, θα κάνουμε παρτάκι!».

Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για το J2US τη νέα σεζόν τόνισε: «Δεν έχω κάνει, είναι πάρα πολύ νωρίς, αλλά έτσι κι αλλιώς το είχαμε προγραμματίσει για αργότερα, έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας πριν. Θα δούμε, το κανάλι αποφασίζει».

Για το αν θα ξεκινήσει κάτι νέο ακόμα στο OPEN: «Φτάσαμε καλοκαίρι! Το καλοκαιρινό! Έχει και παράδοση το OPEN στο καλοκαιρινό! Ωραία ιδέα είναι η Γαλάτεια και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, δεν είναι κακή. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκό κορίτσι η Γαλάτεια; Εγώ πιστεύω ότι κάνει για παρουσίαση».

Η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη

Για το τι θα γίνει με το καθημερινό πρωινό του OPEN τη νέα σεζόν, τόνισε: «Η Ελένη Τσολάκη είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ, μια πολύ καλή συνεργάτιδα και τα πάει πολύ καλά. Θα ήταν άκομψο ενώ είναι στον αέρα και δεν έχω συζητήσει μαζί της, να πω αν θα φύγει από αυτή τη θέση ή όχι. Είναι καθαρά στο χέρι της! Η θέση της Ελένης στην Barking είναι τόσο δεδομένη, ωστέ να επιλέγει τι θέλει να κάνει».

«Είναι δυνατόν να φύγει η Κατερίνα Ζαρίφη από την αγκαλιά μας; Ποτέ! Το concept για το πώς θα συνεχίσει θα το δούμε μαζί, δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε για τον Σεπτέμβριο, γιατί έχουμε ένα καλοκαίρι μπροστά μας. Θα οριστικοποιηθεί μέσα στον μήνα αν θα υπάρξει περισσότερο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε με βάση αυτό, θα αποφασιστεί και πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν», τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τα νούμερα τηλεθέασης και η Τατιάνα Στεφανίδου

Για τη σεζόν που τρέχει: «Τα κοινά που πάντα, παραδοσιακά είχαμε, έχουν χαθεί, ο κόσμος φαίνεται να βλέπει περισσότερο τηλεόραση σε πλατφόρμες. Δεν ξέρω, εγώ Σάββατο βράδυ είχα συνηθίσει να είναι το J2US να είναι στο 16-17%, βλέπω τώρα 11-12% και λέω εντάξει Παναγία μου, την Κυριακή κατάθλιψη. Όμως είναι όλη η τηλεόραση, όταν παίρνεις πρωτιά με 12% και ο επόμενος είναι στο 8%, λες αξίζει; Δεν ξέρω!».

Για το αν θα δούμε την Τατιάνα Στεφανίδου στο OPEN: «Δεν την έχω δει, αλλά την αγαπάω πάρα πολύ. Δεν έχω σκεφτεί πώς θα είναι το πρόγραμμα από Σεπτέμβριο».

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Τσολάκη: Η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη για τη γιορτή της