Style Me Up: Τα κιλά της εγκυμοσύνης της Γαρυφαλλιάς και το κουνελάκι του Τρύφωνα
Νέα

Style Me Up: Τα κιλά της εγκυμοσύνης της Γαρυφαλλιάς και το κουνελάκι του Τρύφωνα

Style Me Up: Τα κιλά της εγκυμοσύνης της Γαρυφαλλιάς και το κουνελάκι του Τρύφωνα

Την υποδέχτηκε με τραγούδι

Μία νέα γυναίκα που ψάχνει το στυλ μετά τη γέννα, έρχεται στο Style Me Up και ζητά τη βοήθεια των fashion experts. Η Γαρυφαλλιά έχει ένα κοριτσάκι 5 μηνών, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έτρωγε τα πάντα με αποτέλεσμα να πάρει κάποια κιλά. Τώρα θέλει να ξανανιώσει άνετα μέσα σε κομψά ρούχα.

Γι’ αυτό το λόγο επιλέγει τον Γιάννη Λάσκο και όχι την Υβόννη που συνήθως επιλέγουν οι μαμάδες.

Η εξομολόγηση στη Μαρία Μπακοδήμου

«Μου αρέσει που είμαι μαμά, είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι ένα θαύμα, αλλά στα κιλά πάρα πολύ (μου έχει επηρεαστεί η ψυχολογία). Ποτέ δεν ήμουν τόσα κιλά», είπε η Γαρυφαλλιά και αποκάλυψε πως είναι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές. Η διαγωνιζόμενη αποκάλυψε ότι ήθελε από την αρχή τον Γιάννη Λάσκο και δήλωσε ότι έχει «έρωτα» με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

https://streamable.com/6vl7jz

Ο Γιάννης Λάσκος ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση, δοκιμάζοντας πολλά ρούχα στο Mall με την Γαρυφαλλιά, της ξυπνάει σιγά- σιγά την θηλυκή της πλευρά.

https://streamable.com/f9dzju

Το κουνελάκι του Τρύφωνα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ντυμένος κουνελάκι υποδέχεται τη «Γαρυφαλλάνθη», όπως τη λέει, η οποία του θυμίζει τους παιδικούς του έρωτες. Και φυσικά ο Τρύφωνας της τραγούδησε το «Γαρύφαλλο στ’ αυτί», αλλά και το παιδικό «Αχ, κουνελάκι».

https://streamable.com/fahntd

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα; Η νέα μανούλα ενθουσιάστηκε με την αλλαγή της.

https://streamable.com/vfgfdl