Νέα

Θάλεια Ματίκα: «Δεν ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Είμαι ευθυνόφοβη»

Θάλεια Ματίκα: «Δεν ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Είμαι ευθυνόφοβη»

«Είμαι αυστηρή με τα παιδιά μου στα μαθήματα»

Η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι αλλά και πώς ο Τάσος της άλλαξε το ρου της ζωής της.

«Με τον Τάσο γνωριστήκαμε όταν με πήρε τηλέφωνο να μου κάνει πρόταση για δουλειά. Πίστευε πολύ στο υποκριτικό μου ταλέντο. Πιστεύω ότι αυτός έχει πάρει τις μεγάλες αποφάσεις για τις ζωές μας. Εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Δεν ήθελα τεράστια μεγάλες ευθύνες, είμαι ευθυνόφοβη. Όταν τις αναλαμβάνω, τις αναλαμβάνω με πολλή σοβαρότητα. Πόσο μάλλον τα παιδιά.

Όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά γυρνούσαμε από τη Θεσσαλονίκη. Εγώ έπαθα σοκ και ο Τάσος είχε ξεκινήσει να φτιάχνει αυτοσχέδιο πάρτι στο σπίτι στην Κυψέλη. Λέω “αυτό ήταν και αλλάζει η ζωή μου”. Ο Τάσος αν του έλεγα να κάνουμε και πέντε παιδιά, δεν θα είχε πρόβλημα. Μου το είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι θέλει οικογένεια.

Είμαι αυστηρή με τα παιδιά μου στα μαθήματα. Το έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου. Φροντίζω να ξέρω τι συμβαίνει στο σχολείο τους γιατί είναι υποχρέωσή τους. Πιστεύω και στην παιδεία γενικότερα. Είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο task. Πέτυχα με τον γιο μου που φτάσαμε σε ένα επίπεδο να διαβάζει μόνος του και να είναι συγκροτημένος και εγώ να έχω έναν ευρύτερο έλεγχο. Λειτούργησε αυτό το σύστημα αν και δεν ξέρω αν ήταν εκπαιδευτικό. Υπήρχε πίεση. Μου είχε πει ο γιος μου ότι δεν φοβόταν τις δασκάλες αλλά εμένα».

Exit mobile version