Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Νικήτας αποκαλύπτει στον Χάρη όσα του είπε ο Δημητρός για τον θάνατο της Αντιγόνης και…
Σειρές

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Νικήτας αποκαλύπτει στον Χάρη όσα του είπε ο Δημητρός για τον θάνατο της Αντιγόνης και…

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Νικήτας αποκαλύπτει στον Χάρη όσα του είπε ο Δημητρός για τον θάνατο της Αντιγόνης και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας (13-15/5)

Η αγωνία της Νικολίνας μην βγουν τα άπλυτά της στη φόρα στη σειρά, Η παραλία, την οδηγούν στο καθιερωμένο της τσαγάκι.

Ο Νικήτας είναι πλέον επικίνδυνος για εκείνη αφού έχει αντιληφθεί ότι η Νικολίνα ευθύνεται κατά πάσα πιθανότητα για τον θάνατο της Αντιγόνης.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας;

Η παραλία, Δευτέρα 13 Μαΐου

Επεισόδιο 136ο: Το κοινόβιο των χίπηδων αποφασίζει να κινητοποιηθεί και οργανώνει μια διαδήλωση-πορεία ενάντια στην κατασκευή του ξενοδοχείου. Σε μια νέα συνάντηση της Σιλβάνας με τον Καραχάλιο, η πρώτη αποκαλύπτει στον αστυνομικό την εμπλοκή του Διονύση σε κύκλωμα, καθώς και στις απόπειρες δολοφονίας του Καραχάλιου και του Λοΐζου. Σε ακόμα μια κατάδυση του Μαρκ και του Σήφη, ο πρώτος εξαιτίας μιας εμπλοκής, καταλήγει σχεδόν νεκρός στην παραλία. Παράλληλα, η Νικολίνα επισκέπτεται τον Δημητρό επιχειρώντας να τον ηρεμήσει μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Εκείνος, όμως, θυμωμένος με τα ψέματα της μητέρας του, τη διώχνει.

Η παραλία, Τρίτη 14 Μαΐου

Επεισόδιο 137ο: Ο Σήφης, επιχειρώντας να σώσει τον ημιθανή Μαρκ, ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η δράση τους στον Καραχάλιο και τον Αρβανιτάκη, καθώς βρίσκουν αρχαίους αμφορείς στη βάρκα που είχαν χρησιμοποιήσει οι δυο τους. Ενώ το νήμα της αρχαιοκαπηλίας αρχίζει να ξετυλίγεται, οι αστυνομικοί ζητούν από τον Σήφη να συνεργαστεί ομολογώντας τις συνθήκες αλλά και τους ανθρώπους που αρχικά τον ενέπλεξαν στις παράνομες αυτές ενέργειες. Η Αστυνομία, με τη σειρά της, αποφασίζει να στήσει ενέδρα στην Αμαλία και στον Διονύση προκειμένου να τους πιάσει στα πράσα. Παράλληλα, σε μια νέα επίσκεψη της Νικολίνας στον Νικήτα, και ενώ η Άννα απουσιάζει από το σπίτι, η πρώτη επιχειρεί να σερβίρει ένα τσάι στον φίλο της…

Η παραλία, Τετάρτη 15 Μαΐου

Επεισόδιο 138ο: Ο Διονύσης, έχοντας ενημερωθεί τελευταία στιγμή από τον Γράντο για την παγίδα που έχει στηθεί εις βάρος του, καταφέρνει να αποφύγει την ενέδρα. Για ακόμα μια φορά, η προσπάθεια της Αστυνομίας να εμπλέξει τον Διονύση στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας αποβαίνει άκαρπη. Παράλληλα, την τελευταία στιγμή, ο Χάρης προλαβαίνει να φτάσει στο σπίτι του Νικήτα και εμποδίζει τη Νικολίνα από να του σερβίρει το τσάι. Ο Νικήτας, μόλις συνέρχεται, αποκαλύπτει στον Χάρη όσα του είπε ο Δημητρός για τον θάνατο της Αντιγόνης και εξαφανίζεται. Ο Μάρκος, διεκδικώντας τη θέση του στη ζωή της Κερασίας, της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη διστακτικά δέχεται, ενώ η Λόρα διαπιστώνει, ύστερα από ένα βράδυ που πέρασε με τον Σήφη, πως είναι έγκυος.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Μαίρη αποκαλύπτει στον Δημητρό τη σχέση που τον συνδέει με τον Γράντο