Στην Αίγινα βρίσκεται η Χρύσπα και μίλησε στην εκπομπή «Alpha Παντού» αποκαλύπτοντας το μυστικό -όπως είπε- που την έκανε να χάσει 10 κιλά μέσα στην καραντίνα.
Η καλλιτέχνιδα έφτιαξε στην κάμερα μία σαλάτα με μαρούλι, λικέρ από φιστίκι Αιγίνης ως dressing, ντόπιο τυρί σαν κατίκι, ντοματίνια και ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης.
Αυτή η δροσερή σαλάτα τη βοήθησε στη διατροφή της ενώ όπως είπε αγαπά πολύ τα τοπικά προϊόντα που παράγει το νησί της.
Η τραγουδίστρια πέρασε όλη την καραντίνα στο νησί του Αργοσαρωνικού από όπου κατάγεται.