Καλεσμένοι στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, βρέθηκε ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου και μιλούν για την επαγγελματική τους καριέρα αλλά και την πολυδιάσπαση των νέων.
Μιχάλης Ρέππας: «Είναι μεγάλη η συγκίνηση για τις Τρεις Χάριτες γιατί τα χρόνια είναι πολλά, οι απουσίες όλο και πληθαίνουν. Μας είχαν πει ότι ήθελαν κι άλλα επεισόδια αλλά κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Πήγε τρεις σεζόν, όχι σαν τις τωρινές! Συνολικά έχουμε κάνει 90 επεισόδια. Όλο μαζί το Δις Εξαμαρτείν είναι 70 επεισόδια».
Θανάσης Παπαθανασίου: «Στις εποχές που λέγαμε δεν ζητούσαν 120 επεισόδια. Κάποια στιγμή λέγαμε να ανατρέξουμε στην Αναστασία και είδαμε ότι ήταν 18 επεισόδια! Παλαιότερα η απογευματινή ζώνη ήταν οι σαπουνόπερες. Τώρα μεταφέρθηκαν και στη βραδινή! Σίριαλ που θα γίνουν 10-12 επεισόδια δεν τα πολυβλέπουν».
Μιχάλης Ρέππας: «Δεν είναι τρελά τα λεφτά για μια πλατφόρμα. Το Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο τον συμφέρει να το νοικιάζει σε ένα κανάλι εδώ παρά σε μια πλατφόρμα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε σε πλατφόρμα γιατί το χιούμορ έχει ποιότητα. Είναι δύσκολο να ταξιδέψει το χιούμορ!».
«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα είναι ακριβό σίριαλ για τα δεδομένα της Ελλάδας» σχολίασε σε άλλο σημείο ο Θανάσης Παπαθανασίου!
Ο Μιχάλης Ρέππας πρόσθεσε: «Αυτό που λέμε κοινό δεν είναι ένα πράγμα, υπάρχει διαφόρων ειδών target group. Υπάρχουν κάποια αστεία που μπορεί να μας φαίνονται πολύ προχώ και πάντα λέμε “το σβήνουμε;” και καμιά φορά όταν δεν το σβήνουμε λέμε “άστο για τον Σταμάτη”. Γιατί ο Σταμάτης Φασουλής θα το καταλάβει σίγουρα!».
Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ρέππας αναφέρθηκε και στη νεολαία που είναι συνεχώς με το κινητό ακόμη και μέσα στο σινεμά!
«Με τρομάζει η πολυδιάσπαση της νεολαίας. Πας στο σινεμά και εκεί μου έρχεται να βγάλω το παπούτσι και να το σφίξω στο κεφάλι του νεαρού ή της νεαρής. Είναι το φιλμ και κρατάει και το τηλέφωνο. Δεν κάνω παρατηρήσεις αλλά αυθορμήτως θα το έβγαζα το παπούτσι να το φέρω στο κεφάλι. Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Ταυτόχρονα που βλέπουν την ταινία έχουν και το κινητό. Στην άνεση του σπιτιού μου βλέποντας κάτι στο Netflix το έχω κάνει. Αλλά μέσα στο σινεμά ή στο θέατρο με το κινητό ανοιχτό μου φαίνεται τερατώδες! Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε καταστήματα που παίζουν μουσική. Αλλά άμα τύχει νιώθω ότι πρέπει να παλουκωθώ στην καρέκλα να δω τι θα πει ο καλλιτέχνης. Και δίπλα επικρατεί μια βαβούρα! Τι ήρθες να κάνεις; Δεν ήρθες για αυτόν; Η πολυδιάσπαση των νέων με εντυπωσιάζει γιατί είναι άνθρωποι με λίγη υπομονή».
Σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ρέππας προσθέτει: «Η Κατάρα ξεκίνησε από το Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο. Έχει σιριαλική φύση! Το στοίχημά μας είναι να γελάσουμε με αυτά που μας έχουν κάνει να κλαίμε. Το βάθος της σειράς είναι μια σάτιρα του λαϊκισμού γιατί είμαστε έτοιμοι να γλιστρήσουμε στον λαϊκισμό, είναι ξεκούραστος! Ο λαϊκισμός είναι κάτι που μπορούμε να γλιστρήσουμε όλοι και να μην κάνουμε τον ξύπνιο!».