Νίκος Κοκλώνης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Για εμένα αυτοί οι τρεις άνθρωποι…»
Τηλεόραση

Νίκος Κοκλώνης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Για εμένα αυτοί οι τρεις άνθρωποι…»

Νίκος Κοκλώνης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Για εμένα αυτοί οι τρεις άνθρωποι…»

Όλα όσα θα δούμε στη συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark

Εξομολογητικός εμφανίζεται ο Νίκος Κοκλώνης στη συνέντευξη που θα δούμε απόψε το βράδυ, στις 12μιση στο OPEN και στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.

Ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, για ανθρώπους που του γύρισαν την πλάτη, ενώ εκείνος του βοήθησε, αλλά και τους τρεις ιδιοκτήτες καναλιών που τον στήριξαν.

«Η ζωή μού έχει αποδείξει ότι όλα μπορούν να ανατραπούν, οπότε ζω τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε:

«Όταν βλέπω κόσμο που με έχει ανάγκη, προσπαθώ να βοηθήσω, γιατί βλέπω τον εαυτό μου στο πρόβλημα που έχουν και θα ήθελα να υπάρχει ένας Νίκος που θα με βοηθήσει».

«Και τώρα, πριν από ενάμιση χρόνο που ακούστηκαν αυτά τα τρελά πράγματα για εμένα, στάθηκαν δίπλα όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες καναλιών. Θα μπορούσαν να με είχαν πετάξει έξω, να μην υπήρχε Barking Well και 600 οικογένειες μαζί κι εγώ να μην είχαμε να φάμε, να μην είχαμε δουλειά. Βρέθηκαν αυτοί οι τρεις καλοί συνεργάτες και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μου είπαν “ξέρουμε τι είσαι και τι δεν είσαι, θα σε στηρίξουμε”. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Για εμένα αυτοί οι τρεις άνθρωποι (Πάνος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης) είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Είδα κόσμο που δούλευε για εμένα και τους είχα ευεργετήσει, αργότερα να με βρίζουν. Περνούσα και μου έλεγαν “πόσο καλός είστε” και μετά έλεγαν “άντε μωρέ αυτός, το λαμόγιο!”. Οι ίδιοι που τους πλήρωνα και έδινα και παραπάνω. Είδα κοντινούς μου ανθρώπους, που τους στήριζα να λένε “το περιμέναμε, σιγά μην τα κατάφερνε ο Νικολάκης”».

«Όταν ανέβηκαν, είπα χαλάλι τα κλάματα και οι δυσκολίες γιατί πήρα μαθήματα. Τα ίδια κάνω και τώρα αλλά λίγο καλύτερα. Εμπιστεύομαι εύκολα, δεν είμαι ανόητος. Πιστεύω στην καλή πρόθεση, δεν βλέπω την κακή πλευρά, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι. Δεν μπορώ να κάνω ίντριγκα γι αυτό και δεν κρατάω κακίες. Μπορεί να τσαντιστώ με κάτι που θα πουν κακό για εμένα, αλλά μετά θα το ξεχάσω».

Διαβάστε ακόμα

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Νίκο Κοκλώνη στο After Dark