Πάτρα: Οι γονείς του 15χρονου μιλούν για τον ξυλοδαρμό – «Μου είπε “θα σε σφάξω”» – «Με ακύρωνε ως πατέρα»
Τηλεόραση

Πάτρα: Οι γονείς του 15χρονου μιλούν για τον ξυλοδαρμό – «Μου είπε “θα σε σφάξω”» – «Με ακύρωνε ως πατέρα»

Πάτρα: Οι γονείς του 15χρονου μιλούν για τον ξυλοδαρμό – «Μου είπε “θα σε σφάξω”» – «Με ακύρωνε ως πατέρα»

Όσα αποκάλυψαν στην Τατιάνα Στεφανίδου

Στην εκπομπή, TLive, μίλησαν ο πατέρας και η μητέρα του 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τον πρώτο και τον θείο μου λόγω του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η πρώην σύζυγος του θύτη μιλά για έναν κακοποιητή άντρα που την έχει χτυπήσει και την ίδια στο παρελθόν, σε αντίθεση με εκείνον που αποποιείται τα πάντα!

«Με πήρε ο γιος μου τη Δευτέρα το βράδυ και μου ζήτησε βοήθεια. Μετά λιποθύμησε. Είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει στην πλατεία του χωριού. Ήταν σοβαρά τραυματισμένος και τώρα τον κρατούν μέσα για προληπτικούς λόγους. Μου είπε ότι τον χτύπησε ο πατέρας και ο θείος επειδή άργησε να επιστρέψει στο σπίτι.

Ο μπαμπάς του δεν ήθελε να επιστρέψει στην πλατεία. Ο μπαμπάς ήξερε για την σεξουαλική ταυτότητα του γιου του από πέρσι, αλλά δεν το δεχόταν. Μου έριχνε εμένα τις ευθύνες, ότι εγώ φταίω. Πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Το παιδί μου ήταν φοβισμένο και τρομοκρατημένο. Πόναγε στα πλευρά, πόναγε στον θώρακα, δεν ήταν να το ακουμπήσεις πουθενά. Δεν τον ρώτησα τίποτα.

Ο πρώην σύζυγός μου σε εμένα είχε σηκώσει χέρι αλλά στα παιδιά ποτέ για αυτό μου έκανε εντύπωση. Ο θείος του τον είχε χτυπήσει ξανά στο παρελθόν και μετά χτύπησε εμένα. Είχα κάνει μήνυση. Είχα πάρει τα παιδιά και έφυγα. Μου είπε “θα σε σφάξω”. Έχω δώσει κατάθεση. Έχω και μάρτυρα».

«Δεν ήθελα να κάνει παρέα με Αλβανούς και γύφτους»

«Τι να αποφύγω το αυτόφωρο; Δεν είχαμε φοβηθούμε κάτι. Αλλά οι εργασίες μας είναι έτσι που δεν μπορούσαμε να μείνουμε στο σπίτι. Ο γιος μου μού είχε μιλήσει πολύ νωρίτερα για την ομοφυλοφιλία του. Το υποψιάστηκα λόγω της συμπεριφοράς του. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, δεν χρειάζεται να μας το εξηγήσει κάποιος. Το έχω αποδεχθεί πλήρως το παιδί μου. Το παιδί έχει νοσηλευτεί σε ψυχιάτρους και ψυχολόγους αλλά όχι για αυτό το θέμα. Υπάρχουν άλλα βαθύτερα που πήγε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Το παιδί προσπαθώ να το σώσω από άλλα πράγματα! Από κακές παρέες, από τσιγάρα, από ναρκωτικά και από όλα αυτά που δεν μπορώ να αφήσω ένα παιδί ανεξέλεγκτο που είναι ανήλικο. Δεν ήθελα να κάνει παρέα με Αλβανούς και γύφτους. Εσείς το δικό σας παιδί θα κάνατε παρέα με Αλβανούς και γύφτους; Δεν έδειρα κανένα παιδί. Αυτά είναι ψέματα και κακοήθειες απέναντί μου.

Όταν ήρθε το παιδί από την πλατεία, του έκανα μια παρατήρηση και τότε ήταν και τα άλλα δύο μου παιδιά εκεί. Δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και μου είπε “θα ξαναφύγω”. Του είπα ότι δεν έχει να πάει πουθενά. Έγινε μια έκρηξη, με έβριζε με ακατανόμαστες εκφράσεις. Με ακύρωνε ως πατέρα. Τα δύο μου παιδιά μπήκαν στη μέση, τον έπιασαν και τσακώνονταν. Εγώ τον έπιασα από την μπλούζα για να μη φύγει από το σπίτι. Αφού έγινε το περιστατικό αυτό, τα παιδιά μου είπαν “άνοιξε την πόρτα να φύγει”. Προσπάθησα να τους χωρίσω! Ο γιος μου δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια που τον φροντίζω, τον ταΐζω, τον στέλνω στο σχολείο, έχει αδυναμία στη μητέρα του. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας έτσι που με ρωτάνε. Υπάρχει κάποια μορφή ότι έχω κάνει κάτι στο παιδί μου;».

Διαβάστε επίσης

Αθλιότητα στην Πάτρα! Πατέρας και θείος ξυλοκόπησαν 15χρονο, όταν τους είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος