Μια γλυκιά έκπληξη παρουσίασε ο Χρήστος Μοίρας στην κουζίνα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα, δίνοντας νέα πνοή σε ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά γλυκά.
Ο σεφ ετοίμασε ένα αποδομημένο γαλακτομπούρεκο, συνδυάζοντας την παράδοση με μια πιο μοντέρνα και παιχνιδιάρικη παρουσίαση.
Διατηρώντας όλα τα βασικά στοιχεία της κλασικής συνταγής, αλλά σε διαφορετική μορφή, ο Χρήστος Μοίρας ενθουσίασε τους τηλεθεατές με ένα αποτέλεσμα που έφερε την παράδοση στο σήμερα, πιο ανάλαφρη, πιο δημιουργική, αλλά εξίσου απολαυστική.
Διαβάστε επίσης: Καρμπονάρα η…αυθεντική με τραγανό guanciale και κρόκους αυγών!