Μπέττυ Μαγγίρα: Έριξε αυλαία στον ΑΝΤ1 – «Νόμιζα θα ριζώσω εδώ…»
Πρωινές εκπομπές

Μπέττυ Μαγγίρα: Έριξε αυλαία στον ΑΝΤ1 – «Νόμιζα θα ριζώσω εδώ…»

Μπέττυ Μαγγίρα: Έριξε αυλαία στον ΑΝΤ1 – «Νόμιζα θα ριζώσω εδώ…»

Έτσι αποχαιρέτησε κοινό και συνεργάτες

Πολλές οι εκπομπές που αποχαιρέτησαν σήμερα Σάββατο 30/6 ανάμεσά τους και το I Love Σου Κου. Η εκπομπή ως γνωστόν δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα χρονιά οπότε η συγκίνηση των συντελεστών ήταν μεγάλη και ο αποχαιρετισμός οριστικός.

Με το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα να είναι ακόμα αβέβαιο η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για το όμορφο ταξίδι που που μοιράστηκαν φέτος.

«Σας ευχαριστώ όλους σας έναν έναν μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω το team που με περιποιείται πάντα και με βγάζει απαστράπτουσα, την αρχισυντάκτριά μας, τους δημοσιογράφους, μοντέρ, την παραγωγή, τον ΑΝΤ1 που μας φιλοξένησε έναν ολόκληρο χρόνο και μας έδωσε το έδαφος να οργώσουμε. Όλους εσάς που μας αγαπήσατε αλλά θέλω να πω και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ  γιατί μας κάνατε να αγαπήσουμε περισσότερο εμάς, να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε να σας κάνουμε να χαίρεστε γιατί αυτό μας δίνει μεγαλύτερη χαρά».

«Μπορεί να είπα κι εγώ ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω αλλά δεν πειράζει και να μην ριζώνουμε κάπου θα τρυπώσουμε, κάπου θα ανθίσουμε. Τίποτα δεν χάνεται, κάθε τέλος είναι μία νέα αρχή. Μην χάνετε ποτέ το όραμά σας και το όνειρό σας».

Διαβάστε επίσης

Μπέττυ Μαγγίρα: Από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ; Για ποια πρότζεκτ ακούγεται το όνομά της;