Deal: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του ANT1 που τσεκάρει ο Alpha για το τηλεπαιχνίδι
Τηλεόραση

Deal: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του ANT1 που τσεκάρει ο Alpha για το τηλεπαιχνίδι

Deal: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του ANT1 που τσεκάρει ο Alpha για το τηλεπαιχνίδι

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Μελά στο Χαμογέλα και πάλι

Δοκιμαστικά επί δοκιμαστικών πραγματοποιούν στον Alpha για το Deal και την επιστροφή του τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο Χαμογέλα και πάλι, έχουν περάσει ήδη 6 πρόσωπα από κρυφά δοκιμαστικά, ενώ στη λίστα προστέθηκαν ακόμα δύο, τα αρχικά των επωνύμων τους είναι Θήτα και Σίγμα.

«Το Deal πρέπει να βγει στον αέρα τη σεζόν που έρχεται για να μη χάσει το κανάλι τα δικαιώματα. Τον Οκτώβρη πρέπει να κάνει πρεμιέρα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και προχώρησε στην αποκάλυψη.

«Όπως φαίνεται θα υπάρξει κόντρα με άλλον τηλεοπτικό σταθμό, για έναν παρουσιαστή που θέλει, το όνομα του οποίου κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό. Θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο», τόνισε.

«Το πρόσωπο αυτό βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Alpha, υπάρχει μια επαφή με στελέχη του καναλιού και αυτός είναι ο Θάνος Κιούσης, ο οποίος ανήκει στον ΑΝΤ1 και φέτος τον βλέπουμε να παρουσιάζει το 5Χ5. Έχει γίνει μια πρώτη επαφή με άνθρωπο από τον Alpha», πρόσθεσε και εξήγησε:

«Εκεί υπάρχει εμπλοκή γιατί ναι μεν ο Θάνος Κιούσης ακόμα δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, ωστόσο στο συμβόλαιό του υπάρχει το +1. Η συνάντηση του Θάνου Κιούση με τον ΑΝΤ1 έχει οριστεί για αυτήν την εβδομάδα. Έχει ανοίξει ήδη η συζήτηση , με τις δύο πλευτρές να έχουν μια διαφορά ανάμεσά τους».

Διαβάστε ακόμα

Από Προβιός στο Deal; «Έκανα δοκιμαστικό, ένιωσα καλά, δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Φερεντίνο»