Δικηγόρος Λύτρα: «Μετά από συνεννόηση πήγαν η κόρη και η πρώην σύζυγός του στο σπίτι του»
Πρωινές εκπομπές

Δικηγόρος Λύτρα: «Μετά από συνεννόηση πήγαν η κόρη και η πρώην σύζυγός του στο σπίτι του»

Δικηγόρος Λύτρα: «Μετά από συνεννόηση πήγαν η κόρη και η πρώην σύζυγός του στο σπίτι του»

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα για το χθεσινό επεισόδιο με την πρώην και τη νυν σύζυγό του;

Ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής, μίλησε στη Super Κατερίνα και ρωτήθηκε πού βρίσκεται ο ποινικολόγος και τι πρόθεση έχει.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι περιοριστικοί όροι Λύτρα είναι να φύγει από το σπίτι του, τη σύζυγό του αλλά και να παρακολουθεί συμβουλευτικό πρόγραμμα.

Μάλιστα ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει μήνυση εναντίον του εντολέα του.

Όπως είπε, ο πελάτης του χρειάστηκε να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα από το κοινό σπίτι με τη σύζυγό του.

«Έχει πράγματα μέσα, ήταν η κοινή του εστία. Μετά από συνεννόηση συναδέλφου από το γραφείο του κ. Λύτρα με τη σύζυγό του πήγαν στο σπίτι η πρώην σύζυγός του με τη μεγαλύτερη κόρη του για να πάρουν ορισμένα από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Δεν πήγαν για άλλον λόγο. Δεν ξέρω αν είχε συναινέσει ή όχι. Προφανώς αν είχε πει όχι δεν θα πήγαιναν οι άνθρωποι εκεί.

Μέσα στον χαμό υπήρχε περίπτωση να εμφανιστεί μια μικρή κοπέλα με τη μητέρα της στο σπίτι του;

Δεν ξέρω αν αναζητείται, ούτε ο κ. Λύτρας ξέρει κάτι. Ακούω ότι έχει γίνει μήνυση. Βγαίνουν φήμες ότι έχει στείλει απειλητικό μήνυμα.

Δεν μου έχει έρθει κάποιο χαρτί. Ο κ. Λύτρας δεν έχει απειλήσει κανέναν, δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε η μήνυση.

Αν αναζητείται, θα παρουσιαστεί ο εντολέας μου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα αυτόφωρο αυτή στη στιγμή κατά της πρώην συζύγου του» ανέφερε.

Απόστολος Λύτρας: Το επεισόδιο στο σπίτι του

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Super Kατερίνας στο σπίτι του ποινικολόγου βρίσκεται η σύζυγός του και οι γονείς της ενώ υπάρχει φρουρός έξω από αυτό.

Η πρώην σύζυγός του και μία από τις κόρες του μαζί με έναν δικηγόρο προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με κλειδί χωρίς να έχουν ειδοποιήσει.

«Οι αστυνομικοί όταν την είδαν δεν έφεραν αντίρρηση. Η κυρία Πολυζωγοπούλου ταράχτηκε. Ο πατέρας της τις εμπόδισε να μπουν και τότε η κ. Πολυζωγοπούλου λιποθύμησε. Μόλις πήγαν να φύγουν πάτησε το panic button. Τότε λένε ότι ο κ. Λύτρας της στέλνει απειλητικό μήνυμα» ανέφερε η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου.

Γείτονας μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε ότι άκουσε φωνές γύρω στις 8 και τον πατέρα της δικηγόρου να φωνάζει «θέλετε να την πεθάνετε;».