Δήμητρα Βαμβακούση: «Η μικρή είναι καρμπόν ο άντρας μου. Καμαρώνω, αφού είναι κούκλος»
Πρωινές εκπομπές

Δήμητρα Βαμβακούση: «Η μικρή είναι καρμπόν ο άντρας μου. Καμαρώνω, αφού είναι κούκλος»

Δήμητρα Βαμβακούση: «Η μικρή είναι καρμπόν ο άντρας μου. Καμαρώνω, αφού είναι κούκλος»

Οι δυσκολίες, οι σκέψεις να μετακομίσουν μόνιμα στη Σκιάθο και το ενδεχόμενο να τους δούμε μαζί τηλεοπτικά

Στον καναπέ της Ελένης Τσολάκη στο Πρωινό Σουσού, βρέθηκε η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό της κόρης της, τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και τα έχασε, τον Ντάνο και την απόφαση για το πού θα ζήσουν.

«Η μικρή είναι καρμπόν ο άντρας μου. Καμαρώνω, αφού είναι κούκλος. Είμαι χαρούμενη μαμά, όλα βαίνουν καλώς, υπάρχει λίγο κούραση, όμως συνεργαζόμαστε και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε πολύ ωραία οικογένεια και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Αλλάζουν γρήγορα τα παιδιά. Ανυπομονώ να μιλήσει, για την ηλικία της τα πιάνει εύκολα. Προσπαθώ να περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Είμαι κυρίως με το μωρό και όποτε χρειάζεται είναι η μαμά μου και ο Γιώργος που ξέρει να κάνει τα πάντα. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ, δεν χριεάζεται να ανησυχώ για κάτι. Το βράδυ ξυπνάω πιο πολύ εγώ, γιατί ο Γιώργος δουλεύει πολύ την ημέρα», τόνισε.

Τα κιλά και η αλλαγή

«Δεν έχω άλλα κιλά να χάσω αλλά αντέχω. Μη νομίζει ο κόσμος ότι δεν είναι δύσκολα. Αοπλά όταν γέννησα, η μικρή είχε αλεργία στο γάλα αγελάδας, οπότε δεν έτρωγα πολλά πράγματα. Μπόρεσα να κάνω γυμναστική μετά τους δύο μήνες, αλλά ήταν εύκολο να χαθούν με την αλεργία.  22 κιλά χάθηκαν, αλλά ήταν δύσκολος ο δρόμος», αποκάλυψε.

«Δεν μπορούσα να θηλάσω άλλο, είχα χάσει όλα τα κιλά και επειδή δεν μπορούσα να φάω μια γκάμα τροφίμων, σταμάτησα. Έδωσα ό,τι καλύτερο είχα. Δεν μπορώ να περιγράψω όλο αυτό, έχουμε πλέον μια οικογένεια, υπάρχει το αίσθημα της ευθύνης, της ευγνωμοσύνης, είναι μια ευλογία και η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα. Ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή», πρόσθεσε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Οι δυσκολίες και οι εντάσεις

Η Ελένη Τσολάκη ρώτησε την καλεσμένη της για το πώς είναι η σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την έλευση του μωρού.

«Ο Γιώργος αγαπάει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσης. Μετά τη εγκυμοσύνη ήταν δύσκολα, νεύρα, ορμόνες, ακόμα και η εξωτερική εμφάνιση, αλλά θαυμάζω τη στάση που έχει και τον ευχαριστώ πολύ, γιατί με κάνει να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου. Εντάσεις υπάρχουν, είναι δύσκολη περίοδος, αλλά τις ξεπερνάμε».

Αθήνα ή Σκιάθος

Το ζευγάρι σκέφτεται για το αν θα μείνει μόνιμα στην πρωτεύουσα ή στο νησί από όπου κατάγεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Προσπαθούμε να δούμε τι ταιριάζει σε εμάς. Η Σκιάθος ή η Αθήνα και πώς να το συνδυάσουμε. Δεν έχω μείνει πολύ στη Σκιάθο, νομίζω θα μου αρέσει πολύ εκεί», δήλωσε.

«Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Γιώργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να την γαλουχίσουμε να μπορεί να σταθεί μόνης της στην κοινωνία και να μην επηρεάζεται. Δεν θέλω να φοβάμαι για τις αξίες της. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά εκεί εστιάζουμε πολύ».

Η αγάπη του κόσμου

Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν το πρώτο πρόσωπο που έψαχνε ο κόσμος στη google.

«Στάθηκα δίπλα στον Ντάνο και σου λένε ποια είναι αυτή. Ο κόσμος είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για εμάς, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Είναι τεράστιος ο βαθμός της αγάπης και μετά από τόσα χρόνια. Του λένε να κάνει κάτι για την Ελλάδα. Είναι όλος ο κόσμος μαζί μας και κυρίως με τον Γιώργο».

Για τα «πεσίματα» στο αεροδρόμιο: «Δεν με ενοχλοεί, απλά η κοινωνία έχει τόσα σοβαρά θέματα να λύσει και αισθάνομαι ότι δεν θέλω να φάω τον χρόνο από κάτι άλλο για να μιλήσω για εμένα».

Για το αν θα έκανε κάτι τηλεοπτικά με τον Ντάνο: «Πολύ δύσκολα. Μόνο στο πλευρό του Γιώργου που και πάλι, επειδή είναι δύσκολος ο χώρος, είναι σαν να βάζω την οικογένειά μου μπροστά και δεν ξέρω αν θα το έκανα. Δεν θα ρίσκαρα τη σχέση μου με τον Γιώργο, επειδή θα υπήρχε μια εμπλοκή επαγγελματική πάνω σε αυτή».

Διαβάστε ακόμα

Δήμητρα Βαμβακούση: «Είμαι κτητική με τον Γιώργο, δικός μου είναι, τι να κάνουμε;»