Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η κόντρα Καινούργιου – Σκορδά ήταν παρεξήγηση, μπήκαν λόγια»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η κόντρα Καινούργιου – Σκορδά ήταν παρεξήγηση, μπήκαν λόγια»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η κόντρα Καινούργιου – Σκορδά ήταν παρεξήγηση, μπήκαν λόγια»

Όσα είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Στις κάμερες των δημοσιογράφων μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και στην κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά.

«Προτεραιότητά μου είναι να δω τι προτάσεις έχω και θα αποφασίσω ανάλογα με το περιβάλλον, την ομάδα, το οικονομικό ή αν θα ηγούμαι μιας ομάδας. Είναι δουλειά, δεν πρέπει να είμαστε τόσο ρομαντικοί, πληρώνομαι για να κάνω τη δουλειά μου, άρα θα ζοριστώ και λίγο παραπάνω. Η συμφωνία μου με το Mega υφίσταται ακόμα, δεν έχει γίνει κάποια συνάντηση. Είμαι ανοιχτός στο να κάνω κάτι δικό μου.

Η κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου με τη Φαίη Σκορδά ήταν μια παρεξήγηση, στην οποία έπαιξαν ρόλοι αυτοί οι μεσάζοντες, μπήκαν λόγια.

Εννοείται ότι σε ένα κανάλι μπορούν να σταθούν δύο εκπομπές με αντίστοιχο περιεχόμενο. Τις εκπομπές τις κάνουν οι άνθρωποι. Φέτος υπήρχαν 14 ομοειδείς εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Θα ήταν μια ωραία πρόταση να κάνουν βραδινό show εναλλάξ, όπως γίνεται με το Saturday Night Live.

Είναι δύο άνθρωποι που έχουν διαγράψει την ιστορία τους στην τηλεόραση και μέχρι ένα σημείο δικαιούνται να έχουν παραξενιές. Δεν ξέρω ποιον εννοεί ο Γρηγόρης όταν λέει ότι υπήρχαν διευθυντές που δεν το ήθελαν. Όποτε έχω βρεθεί με τον Γρηγόρη στο ίδιο κανάλι, πάντα αυτός έπαιρνε τις εκπομπές».

Διαβάστε επίσης

Μπάμπης Στόκας: «Ντρέπομαι σαν άντρας για τις γυναικοκτονίες»