Δολοφονία 11χρονης: Η ανάρτηση της συζύγου του δράστη – Έσβησε τις φωτογραφίες του από τα social media
Πρωινές εκπομπές

Δολοφονία 11χρονης: Η ανάρτηση της συζύγου του δράστη – Έσβησε τις φωτογραφίες του από τα social media

Δολοφονία 11χρονης: Η ανάρτηση της συζύγου του δράστη – Έσβησε τις φωτογραφίες του από τα social media

Η οικογένεια του δράστη έφυγε από το χωριό

Τον συνήγορο της οικογένειας της 11χρονης που δολοφονήθηκε με κατσαβίδι από τον 37χρονο θείο της, όταν αρνήθηκε να συνευρεθούν, φιλοξένησε η Ελένη Τσολάκη στο Πρωινό Σουσού.

«Υπήρχε άριστη επίβλεψη στη μικρή, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα είναι έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κρεμμύδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο χωριό δεν υπάρχει κανένας από τους συγγενείς του 37χρονου, έχουν απομακρυνθεί όλοι και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του.

Η σύζυγος του δολοφόνου ήταν παιδική φίλη με τη μητέρα της Βάσως, πήγαιναν μαζί σχολείο και μάλιστα είχε πει η μητέρα της 11χρονης ότι δεν έχει κανέναν πρόβλημα με τη φίλη της, δεν κατηγορεί την ίδια.

Η σύζυγος του 27χρονου πραγματοποίησε ανάρτηση, στην οποία αναφέρει ότι διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε με τον δράστη από το Facebook, τονίζοντας ότι δεν είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει, αλλά δεν θέλει να έχει τίποτα δικό του. «Ξέρω ότι πολλοί θα με κρίνετε, μπορεί και να με βρίζετε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», έγραψε στην ανάρτησή της.

Κάτοικοι της περιοχής, είπαν ότι είχαν ακούσει ότι αυτός ο άνθρωπος είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου, όμως όταν τον είδαν να κυκλοφορεί ελεύθερος, θεώρησαν ότι έχει αθωωθεί.

Ο συνήγορος της οικογένειας της 11χρονης Βάσως, κ. Κρομμήδας, τόνισε: «Ξέρετε πόσοι βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και είναι δίπλα μας και δεν το γνωρίζουμε; Κανείς δεν ήξερε. Τι θα γίνει όταν θα έχουμε τον δεύτερο ή τον τρίτο; Υπάρχει καμια επιτήρηση; Υπάρχει τεράστια παθογένεια. Είναι κανένας δίπλα στα παιδιά του δράστη; Το πρόβλημα είναι ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι, κανένας δεν τους επιβλέπει».

«Κανείς δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη απόφαση», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα

Πύργος – Αδελφή δράστη: «Πώς να κοιτάξουμε αυτούς τους ανθρώπους; Να τους κοροϊδεύουμε κατάμουτρα;»