Ένα ιδιαίτερο πιάτο με βαθιά γεύση, ετοίμασε η Γωγώ Δελογιάννη στο Πρωίαν σε είδον, την Πέμπτη 19/6.
Φάβα Σαντορίνης με κάπαρη και καραμελωμένα κρεμμύδια έχει σήμερα το μενού και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Υλικά
1/2 κιλό φάβα (ζυγίζουμε ξερή και μετά μουλιάζουμε για τουλάχιστον 1 ώρα)
250 γρ. κρεμμύδι ξερό χοντροκομμένο
250 γρ. καρότο χοντροκομμένο
2 λεμόνια χυμό
250 γρ. ελαιόλαδο
Για τα κρεμμύδια:
700 γρ. κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
50 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ζάχαρη καστανή
70 γρ. ξίδι μπαλσάμικο
4 κ.σ. κάπαρη