Ένα ιδιαίτερο πιάτο με βαθιά γεύση, ετοίμασε η Γωγώ Δελογιάννη στο Πρωίαν σε είδον, την Πέμπτη 19/6.

Φάβα Σαντορίνης με κάπαρη και καραμελωμένα κρεμμύδια έχει σήμερα το μενού και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Υλικά

1/2 κιλό φάβα (ζυγίζουμε ξερή και μετά μουλιάζουμε για τουλάχιστον 1 ώρα)

250 γρ. κρεμμύδι ξερό χοντροκομμένο

250 γρ. καρότο χοντροκομμένο

2 λεμόνια χυμό

250 γρ. ελαιόλαδο

Για τα κρεμμύδια:

700 γρ. κρεμμύδια σε λεπτές φέτες

50 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. ζάχαρη καστανή

70 γρ. ξίδι μπαλσάμικο

4 κ.σ. κάπαρη