Γεράσιμος Γεννατάς για Αρχελάου 5: «Θα είναι μια τρυφερή, αγαπησιάρικη, διασκεδαστική και ανθρώπινη σειρά»
Πρωινές εκπομπές

Γεράσιμος Γεννατάς για Αρχελάου 5: «Θα είναι μια τρυφερή, αγαπησιάρικη, διασκεδαστική και ανθρώπινη σειρά»

Γεράσιμος Γεννατάς για Αρχελάου 5: «Θα είναι μια τρυφερή, αγαπησιάρικη, διασκεδαστική και ανθρώπινη σειρά»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή, Δύο στις 10

Καλεσμένος στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε ο Γεράσιμος Γεννατάς και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, Αρχελάου 5, στην οποία θα συμμετέχει.

«Η καθημερινότητά μου έχει να κάνει κυρίως με τη δουλειά γιατί μου δίνει χαρά. Αυτό που με τροφοδοτεί και με κινητοποιεί είναι η επαφή μου με τους ανθρώπους. Να μοιραζόμαστε πράγματα, σκέψεις, ιστορίες. Αυτό που δημιουργεί αυτό το πάρε – δώσε!

Επειδή είναι ένα πολύ καινούργιο πράγμα, δεν είναι και πρέπον. Εφόσον η ΕΡΤ δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για όλο το περιεχόμενο, δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει να λέει. Κάτι μπορεί να αλλάξει. Αυτό που έχουμε καταλάβει από το περιεχόμενο και την ενέργεια των ανθρώπων θα είναι μια τρυφερή, αγαπησιάρικη, διασκεδαστική, ανθρώπινη σειρά. Θα βασίζεται στο πώς οι άνθρωποι θέλουν να διατηρούν τη φιλία τους, θέλουν να είναι με τους άλλους ανθρώπους. Όλοι έχουμε τα σουσούμια μας, την πετριά μας και είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Μια παρέα θέλει να κάνει παρέα; Με τα προβλήματά της, τις λύπες της, τα ρίχνει σε ένα καζάνι και θέλει να κάνει παρέα. Και μοιράζονται τις χαρές και τις λύπες! Υπάρχει και μια συγγραφική ομάδα που είναι νέα παιδιά με πολλή πίστη, θέρμη, ζεστασιά και ορμή. Θέλουν να μοιραστούν αυτή την ιστορία με τους ανθρώπους και είναι πολύ ωραίο αυτό».

«Μου έχει τύχει πολλές φορές. Ήξερα ότι θα είμαι σε μια δουλειά, είχα πάρει υλικό και έμαθα από μια εφημερίδα ότι δεν θα είμαι».

Αρχελάου 5: Η υπόθεση της σειράς

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους…

Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Αρχελάου 5: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα, καθημερινή, κωμική σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή έκπληξη!