Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαίωσε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και απάντησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου – «Μιλάς εσύ;»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαίωσε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και απάντησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου – «Μιλάς εσύ;»

Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαίωσε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και απάντησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου – «Μιλάς εσύ;»

Ο παρουσιαστής πήρε θέση και τα έβαλε με τη δημοσιογράφο του Happy Day, ενώ ζήτησε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παραδεχτεί το λάθος της

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή του Πρωινού να απαντά εκ νέου στα όσα ειπώθηκαν στο Happy Day, σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και ποιος θα τραγουδήσει σε αυτόν, ενώ μίλησε σε έντονο ύφος και για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Από που να ξεκινήσω; Άντε να ξεκινήσω από τα λεγόμενα της Σταματίνας και της κας Μεσσαροπούλου. Και πετάχτηκε και ο Φραγκολιάς και είπε μία πληροφορία που δεν ξέρει κανένας. Και απορώ πώς την έμαθε. Μπράβο στον Φραγκολιά. Όντως το Σαββατοκύριακο θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κύριο Κασσελάκη και τον κύριο Μάκμπεθ στο σπίτι τους. Το λέω για πρώτη φορά, δεν θα το έλεγα. Έκανε ρεπορτάζ ο Φραγκολιάς και μπράβο στον Φραγκολιά», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

«Μιλάς εσύ; Να το πει κανένας άλλος, όχι έσυ!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία αναρωτήθηκε αν εκείνος έχει αναλάβει χρέη γραφείου Τύπου του Κασσελάκη: «Να απολογηθώ στην κα Μεσσαροπούλου γιατί κάνω μία συνέντευξη στις Σπέτσες στο σπίτι του Κασσελάκη που όλοι οι δημοσιογράφοι θα ήθελαν να την κάνουν; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου;

Και ειλικρινά, Τίνα μου, μιλάς εσύ πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα. Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει μερικά λάθη. Δεν πειράζει, όλοι έχουμε κάνει… Όταν λοιπόν εσύ μπορεί να έχεις ένα ρεπορτάζ για τη ΝΔ και το λες, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι, πού το έμαθε το ρεπορτάζ η Τίνα το ρεπορτάζ της ΝΔ; Δεν θα ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση; Βγαίνεις και λες εσύ για μένα πώς κάνω ρεπορτάζ στον ΣΥΡΙΖΑ;».

«Το είπατε γαμ@το, παραδεχτείτε το»

Σχετικά με το ποιος θα τραγουδήσει τελικά στον περιβόητο γάμο και το δικό του ρεπορτάζ, τόνισε: «Πάμε τώρα στην ουσία. Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε γαμ@το, παραδεχτείτε το. Δεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω ότι δε θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Τώρα αν είναι καλεσμένος και θα πει κι ένα τραγούδι… Διέψευσα αυτό ότι δεν θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει, και είπα ότι η λογική Κασσελάκη είναι να μην έχει σελέμπριτις στον γάμο.

Άρα λοιπόν βγείτε και πείτε συγγνώμη στο κομμάτι ότι είπατε ένα ρεπορτάζ που ήταν λάθος. Μη ζητήσετε συγγνώμη, το αποσύρω. Χοντρό να ζητήσετε τώρα συγγνώμη για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη. Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έγινε πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο και το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Το άλλο ήταν λάθος, δεν είναι κακό».

Ο ίδιος προχώρησε και σε μερικές αποκαλύψεις για τον γάμο, λέγοντας ότι το ζευγάρι αναζητά ένα συγκρότημα νέων τραγουδιστών για το γλέντι του γάμου, ενώ δεν αποκλείεται να στηθεί ένα μικρό κρητικό γλέντι, έξω από τον χώρο του γάμου.

Διαβάστε ακόμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα με μια αποκάλυψη – «Προλαβαίνεις να το διασταυρώσεις»