Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μικρός νόμιζα ότι ήμουν ο Spiderman, ανέβαινα σε τοίχους»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μικρός νόμιζα ότι ήμουν ο Spiderman, ανέβαινα σε τοίχους»

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μικρός νόμιζα ότι ήμουν ο Spiderman, ανέβαινα σε τοίχους»

Όσα είπε για την παιδική του ηλικία, αλλά και την πατριαρχία

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς έζησε τα παιδικά του χρόνια, την κόρη του, αλλά και την πατριαρχία.

«Έχω κάνει διάφορα όταν ήμουν μικρούς, απορώ πως οι δικοί μου δεν φρίκαραν. Ήμουν πολύ δραστήριος. Είχα δει τον Spiderman και έκανα παρκούρ τότε που δεν υπήρχε καν η έννοια. Ανέβαινα σε τοίχους, πίστευα πως ήμουν ο Spiderman. Παίζαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους φίλους μου στην Καλαμαριά και στην Τούμπα», είπε για την παιδική του ηλικία και αναφέρθηκε στην κόρη του:

«Δυστυχώς σε σχέση με το πως μεγάλωσα εγώ, δεν έχει καμία σχέση σήμερα ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. Όπως πολλοί νέοι γονείς θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε στα πάρκα. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Αν βάλω τη λογική μπροστά είναι να πάθεις κατάθλιψη. Πρέπει να βάλουμε μπροστά την ψυχραιμία».

«Η πατριαρχία δεν έχει φύλο. Τώρα καταλαβαίνουμε πόσο κακό έχει κάνει και στη γεννιά των γονιών μας και σε εμάς τους ίδιους. Με τη λογική πως οτιδήποτε παλιό και παραδοσιακό το αγκαλιάζουμε σαν χρέος μας, αρχικά μας κρατάει πίσω σε κάτι που μπορεί να είναι λάθος και πραγματικά πιστεύω ότι η εποχή που ζούμε είναι στοίχημα. Να πατάξουμε την πατριαρχία και να μπορέσουμε να συνομιλούμε με τη διαφορετικότητα σε έναν βαθμό πολύ πιο ανθρώπινο», τόνισε.

 Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και την κράτησα συνειδητοποίησα ότι το αφτί της…»