Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία. Λειτουργώ και με την μυρωδιά»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία. Λειτουργώ και με την μυρωδιά»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία. Λειτουργώ και με την μυρωδιά»

Οι τηλεοπτικές προτάσεις και η προσέγγιση για τις δημοτικές εκλογές

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 16/6 στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη που θα πρωταγωνιστήσει, τις προτάσεις που είχε από την τηλεόραση και την πολιτική, αλλά και το φλερτ.

«Κάνουμε συνέχεια πρόβες τώρα. Ήταν μια καλή αλλαγή γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον ‘’Αρτούρο’’. Χαίρομαι που είμαι και με Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Θα είμαστε ένα πολύ ωραίο ντουέτο. Ο Άρης μας αφήνει να κάνουμε και κάποια παραπάνω αστεία. Δεν θα βάλουμε κάτι από το σήμερα. Συνήθως προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενοι, αλλά εδώ έχει δοθεί πολύ μεγάλη σημασία στο ποιητικό και συγκινητικό κομμάτι», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Όπως είπε, δεν ξεχωρίζει τα θεατρικά ανάλογα με το εάν είναι Έλληνα ή ξένου συγγραφέα, αλλά θεωρεί πως όλα τα κείμενα είναι κείμενα και πρέπει να πεις την ιστορία στον κόσμο, ανεξαρτήτως από που προέρχεται.

«Ήθελα κάτι πιο “φωτεινό”. Μετά τον “Αρτούρο” δεν πας για Οιδίποδα. Μετά το “Ναυάγιο” που έκανα αυτόν τον γλυκό ήρωα, θα ήθελα κάτι διαφορετικό που να είναι κόντρα. Έχω κάποιες προτάσεις, θα δούμε. Έχω μία πρόταση για κωμωδία, και το σκέφτομαι», τόνισε.

«Φοβάμαι πως δεν θα το κάνω σωστά»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε πως νομίζει πως δεν θα ήταν καλός σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

«Μου έχουν κάνει πρόταση αλλά δεν θα την έκανα. Το φοβάμαι. Φοβάμαι πως δεν θα το κάνω σωστά».

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι» που επαναλήφθηκε για δεύτερη χρονιά και θα ανέβει ξανά στο Θέατρο ARK το φθινόπωρο.

«Ξέρω πως δεν θα αντέξω. Πολλές φορές είπα δεν θα αντέξω, γιατί είναι δύσκολο και σωματικά και ψυχικά. Αλλά τώρα μου έλειψε».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε πως όταν είναι κουρασμένος και πιεσμένος μπορεί να χάσει την ψυχραιμία του.

«Με προσέγγισαν στις δημοτικές εκλογές»

Απάντησε όμως και στο εάν θα κατέβαινε στην πολιτική.

«Με προσέγγισαν στις δημοτικές εκλογές αλλά είναι ένας κώδικας που δεν τον ξέρω, είναι άλλα ελληνικά. Δεν είναι το ‘’γήπεδό μου’’. Εμένα η πολιτική μου είναι η καθημερινότητά μου».

Όπως θα πει, βλέπει τηλεόραση αλλά μόνο εικόνα, χωρίς ήχο, καθώς όπως λέει, θεωρεί πως υπάρχει πολλή πληροφόρηση.

«Αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία. Λειτουργώ και με την μυρωδιά»

Φλερτάρει ο Γιώργος Χρυσοστόμου;

«Τα social media τα έχω για επαγγελματικούς λόγους. Εγώ αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία. Λειτουργώ και με την μυρωδιά εγώ, οπότε… Δεν μου αρέσει να φλερτάρω έτσι. Έξω φλερτάρω. Η διά ζώσης συνάντηση είναι πιο ουσιαστική».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου δηλώσει τυχερός γιατί έχει παίξει 12 φορές στην Επίδαυρο.

«Είναι και θέμα τύχης. Εγώ ήμουν από όταν βγήκα από τη σχολή. Νιώθω σεβασμό για την Επίδαυρο. Νομίζω πως όποιος έχει πάει και λέει ‘’το ‘χω’’ του δείχνει όπως δεν έχει τίποτα. Δεν έχει να κάνει με τα ιερά χώματα αλλά είναι πολύ συγκινητικό αν διαπιστώνεις πως ο κόσμος έχει ταξιδέψει τόση ώρα».

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου! Με το 1/3 πήγα Βερολίνο»