Στην κουζίνα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα, ο Χρήστος Μοίρας μας έδειξε βήμα-βήμα πώς να φτιάξουμε ένα δροσερό, αρωματικό και απόλυτα καλοκαιρινό πιάτο, ριζότο με καλαμάρι.

Με απλά υλικά και φρέσκες γεύσεις, ο σεφ παρουσίασε μια συνταγή ιδανική για τραπέζια δίπλα στη θάλασσα, αλλά και για όσους θέλουν να βάλουν κάτι ξεχωριστό στο καθημερινό τους μενού.

Ο Χρήστος Μοίρας μάς συστήνεται: 12 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον νέο σεφ του Breakfast @Star!

Ο συνδυασμός της απαλής υφής του ριζότο με τη θαλασσινή νοστιμιά του καλαμαριού ενθουσίασε παρουσιαστές και κοινό, αποδεικνύοντας πως το καλοκαιρινό φαγητό μπορεί να είναι απλό αλλά εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης: Γεννητούρια στο Breakfast@Star – «Το δεύτερο παιδάκι της οικογένειας»