Κατερίνα Καινούργιου: «Μέσα στα επόμενα χρόνια θέλω να κοιτάξω τη ζωή μου. Είμαι 39 χρονών, ιδανικά θα ήθελα…»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Μέσα στα επόμενα χρόνια θέλω να κοιτάξω τη ζωή μου. Είμαι 39 χρονών, ιδανικά θα ήθελα…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μέσα στα επόμενα χρόνια θέλω να κοιτάξω τη ζωή μου. Είμαι 39 χρονών, ιδανικά θα ήθελα…»

Όσα είπε στο Χαμογέλα και πάλι!

Λίγο πριν από το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε έναν μίνι απολογισμό για τα όσα έγιναν με την εκπομπή της, τις εντάσεις, τις δυσκολίες, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τη Δανάη Μπάρκα και τη Φαίη Σκορδά!

Η παρουσιάστρια μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα δούμε στη Super Κατερίνα τη νέα σεζόν, αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια, μέσα στα οποία θα επιθυμούσε να δημιουργήσει οικογένεια.

«Ήταν κουραστική σεζόν»

«Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευγνώμων και ευχαριστημένη. Και για το ότι έχω δουλειά και μια εξαιρετική συνεργασία με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Ήταν κουραστική σεζόν, είχε εντάσεις, δύσκολες στιγμές, εγώ βάζω πάντα τον πήχη ψηλά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό», τόνισε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Παίρνω πολύ τα πράγματα που συμβαίνουν στη δουλειά μέσα μου, ίσως επειδή δεν έχω ακόμα τη δική μου οικογένεια, οπότε γυρνάω σπίτι μου και τα σκέφτομαι», δήλωσε.

«Δεν μπορω να πω ποιος ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καθαρά. Φέτος όλες οι εκπομπές πήγαν σχετικά καλάμ, δεν υπάρχουν πλέον 25αρια. Θα δείτε αλλαγές στην εκπομπή, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτ, είμαστε σε συζητήσεις. Θέλω πολύ τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Έφυγε με πολύ καλές σχέσεις, τον θεωρώ πολύ καλό δημοσιογράφο».

«Δεν μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος»

Η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αν στο μέλλον θα συνεργαζόντουσαν ξανά.

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή. Νιώθω ότι και ο ίδιος είχε κουραστεί, υπήρχαν εντάσεις και φαινόταν ότι δεν περνάει καλά. Δεν θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο που δεν περνάει καλά και είναι εκεί με το ζόρι. Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά.

Τον θαυμάζω και τον ευγνωμονώ και ήταν μεγάλη μου τιμή που δουλέψαμε μαζί. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το να φτάνει στα άκρα. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουμε μαζί, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Για ποιο λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση;».

Για τη Δανάη Μπάρκα: «Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, ο καθένας κάνει τη ζωή του και να είναι καλά. Ότι είχα να πω το είπα. Πολλές φορές έχω εκφραστεί όμορφα επαγγελματικά για εκείνη. Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω όχι από μένα. Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους. Δεν κρατάω κακία».

Για τη Φαίη Σκορδά: «Έχω ενοχληθεί από κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί από την εκπομπή της. Έχω ζητήσει 1000 φορές δημόσια συγγνώμη».

Για τη σχέση Λιάγκα Αντωνά απάντησε: «Μακάρι να είναι καλά. Είναι νέοι και ελεύθεροι. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Εγώ και ο Λιάγκας είμαστε αυθόρμητοι και αυτό που νιώθουμε θα το πούμε, τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένος».

«Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά…»

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι ανοιχτή στο να ερωτευθώ. Κάποιοι έρχονται και με πλησιάζουν, αν με έβλεπαν έξω κι έστριβαν, αυτό θα ήταν θέμα».

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, δήλωσε: «Δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο από το πρωινό. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών, δεν έχω κάνει οικογένεια, ιδανικά θα ήθελα και το λέω κι ας με κατακρίνουν που το λέω. Σεβαστώ για κάποιες γυναίκες να μην το θέλουν, αλλά εμένα αυτό είναι το όνειρό μου».

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Κοκλώνης: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ παρεξηγημένη γιατί είναι αυθόρμητη και παρορμητική»