Μαρία Ιωαννίδου για Φαίη Σκορδά: «Μήπως μεταφράζει λάθος τα ελληνικά;»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Ιωαννίδου για Φαίη Σκορδά: «Μήπως μεταφράζει λάθος τα ελληνικά;»

Μαρία Ιωαννίδου για Φαίη Σκορδά: «Μήπως μεταφράζει λάθος τα ελληνικά;»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε  στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και εξέφρασε τα παράπονά της απέναντι στη Φαίη Σκορδά, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και άλλα πολλά.

Πρώτα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της που Ναταλία Γερμανού δεν έδωσε το παρών αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Άνω Τελεία»

Ξεκινώντας, η Μαρία Ιωαννίδου δεν έκρυψε την πικρία της απέναντι στη Ναταλία Γερμανού, η οποία απουσίαζε από την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της με τη δικαιολογία ότι βρισκόταν εκτός Αθήνας.

«Έλειπε λέει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί και να έλειπε. Εγώ με τον τρόπο μου σας είπα ότι την αγαπώ τη Ναταλία και με πονάει το ότι δεν τη βλέπω. Είναι η κόρη του Φρέντυ, άλλωστε. Είμαι μία μεγάλη γυναίκα πια. Όλα θα τα λέω, είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν… είτε αρέσει στη Ναταλία, είτε δεν της αρέσει».

Σχολίασε στη συνέχεια όσα είπε η Φαίη Σκορδά για το σχόλιό της για τον Γιώργο Κιμούλη/ «Έλεος πια. Δεν ξέρω μήπως η Φαίη Σκορδά μεταφράζει λάθος τα ελληνικά; Επειδή έχει σπουδάσει στην Ιταλία, μήπως μιλάει καλύτερα τα ιταλικά; Εγώ σαν επίθεση το είδα» δήλωσε.

«Εγώ εννοούσα ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει έναν Α χαρακτήρα, είναι λίγο σκληρός, λίγο επιθετικός. Εμένα ο σύντροφός μου δεν μου έχει μιλήσει άσχημα; Να τον διώξω; Να διώξουμε τον Κιμούλη από το θέατρο; Επειδή τι έκανε; Επειδή έσπρωξε λίγο μία συνάδελφο;».