Μια συνταγή για να γλείφετε τα δάχτυλά σας ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο Buongiorno, το πρωί της Τρίτης 14/10.
Μοσχάρι φρικασέ με σπανάκι και μυρωδικά, ό,τι πιο νόστιμο και παράλληλα δυναμωτικό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα.
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι ελιά
800 γρ σπανάκι
400 γρ σέσκουλα
5 πράσα
2 λευκά κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι δυόσμο
2 φύλλα δάφνης
600 ml ζωμό μοσχαριού
αλάτι
πιπέρι
Για το αυγολέμονο
χυμό από 2 λεμόνια
1 αβγό
1 κρόκο αυγού
1 κγ κορν φλάουρ