Μια συνταγή για να γλείφετε τα δάχτυλά σας ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο Buongiorno, το πρωί της Τρίτης 14/10.

Μοσχάρι φρικασέ με σπανάκι και μυρωδικά, ό,τι πιο νόστιμο και παράλληλα δυναμωτικό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι ελιά

800 γρ σπανάκι

400 γρ σέσκουλα

5 πράσα

2 λευκά κρεμμύδια

3 σκελίδες σκόρδο

1 ματσάκι άνηθο

1/2 ματσάκι δυόσμο

2 φύλλα δάφνης

600 ml ζωμό μοσχαριού

αλάτι

πιπέρι

Για το αυγολέμονο

χυμό από 2 λεμόνια

1 αβγό

1 κρόκο αυγού

1 κγ κορν φλάουρ