Νίκος Γκάνος: «Επιτέλους έχω συνέλθει από το σοκ που λέγεται Survivor»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Γκάνος: «Επιτέλους έχω συνέλθει από το σοκ που λέγεται Survivor»

Νίκος Γκάνος: «Επιτέλους έχω συνέλθει από το σοκ που λέγεται Survivor»

Τι είπε για τη σχέση Λιάγκα - Αντωνά;

Στην εκπομπή, Breakfast@Star, παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Γκάνος και μιλά για το Survivor αλλά και τη φιλία του με τη Μαρία Αντωνά.

«Είμαι πολύ καλά. Επιτέλους έχω συνέλθει από το σοκ που λέγεται Survivor. Ετοιμάζω νέο τραγούδι που λέγεται ταμπού και προκαλώ τον κόσμο να πει ότι δεν υπάρχουν ταμπού.

Μου έχουν πει να είμαι πιο σοβαροφανής στο στυλιστικό κομμάτι. Να ντύνομαι λίγο πιο κοστούμι, αυτό το τυποποιημένο τραγουδιστή άντρα. Μπορεί να πουλάει αλλά δεν είμαι εγώ.

Το Survivor ήταν μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη. Νομίζω δεν θα το ξανά έκανα αλλά με βοήθησε να εκτιμήσω κάποια πράγματα! Τα χρήματα είναι αρκετά και πολύ καλά για το λίγο διάστημα που μένεις εκεί.

Ευτυχώς που ήταν η Μαρία Αντωνά στο παιχνίδι και δέσαμε, γίναμε αδέρφια. Η Μαρία είναι πάντα στο επίκεντρο! Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτήν όπως έκανε η Ελέτσι, είναι προσωπικά της. Θέλω να είναι χαρούμενη γιατί το αξίζει. Δεν νομίζω ότι πειράχτηκε με κάτι, αλλιώς θα είχε τοποθετηθεί και η ίδια!

Το χειρότερο που μου έχει συμβεί ήταν η σεζόν στην τηλεόραση. Ήμουν συνεχώς αγχωμένος! Όσο ήμασταν εκεί, γυριζόταν το Exatlon από άλλες χώρες και είναι πολύ εντυπωσιακό. Αυτό μπορεί να το σκεφτόμουν».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Γκάνος: «Τη Ναταλία Γερμανού τη συμπαθούσα αλλά στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά»