Ορέστης Χαλκιάς: «Κάποιοι άνθρωποι θέλουν “κουτουλιά” στο πρόσωπο, αν και είμαι κατά της βίας»
Πρωινές εκπομπές

Ορέστης Χαλκιάς: «Κάποιοι άνθρωποι θέλουν “κουτουλιά” στο πρόσωπο, αν και είμαι κατά της βίας»

Ορέστης Χαλκιάς: «Κάποιοι άνθρωποι θέλουν “κουτουλιά” στο πρόσωπο, αν και είμαι κατά της βίας»

Όσα είπε για το Maestro και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον ρόλο του

Ο Ορέστης Χαλκιάς βρέθηκε στον καναπε του «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου 22/6 και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για τη συμμετοχή του, στον ρόλο του «Αντώνη», στο Maestro.

«Άλλαξε τρομερά η ζωή μου μετά το Maestro, μπορώ να το διαχειριστώ λίγο πιο ώριμα όμως γιατί το «δούλεψα» μέσα μου. Προσπαθώ να περνάω καλά, και η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να μπορείς να πεις όχι. Η πρώτη μου αντίδραση στην εφηβεία μου ήταν ότι δεν μπορώ να κάνω άλλο θέατρο, γιατί έκανα πολύ θέατρο όντας μικρότερος. Η πρώτη μου επανάσταση ήταν η μουσική. Σε ηλικία 15 ετών είπα ότι βαριέμαι το θέατρο. Ωστόσο ήταν κάτι που ήξερα ότι αυτό θα κάνω και αυτό με κρατούσε σε μια πορεία «όχι επικίνδυνη». Γι’ αυτό και έφτιαξα μία μπάντα. Νομίζω ότι θα καταφέρω να επανέλθω στην κανονικότητα που ήμουν πριν. Όποια δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις, πρέπει να είσαι καλά μέσα σου», είπε αρχικά.

«Το Maestro πέτυχε το να «έχουμε ελπίδα». Το πιο τολμηρό μου όνειρο ήταν να πάω στο Χόλιγουντ, αλλά έκανα πίσω γιατί φοβήθηκα και τα οικονομικά, και την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να πας στην μερική. Ελπίζω το παράδειγμα που Maestro να φέρει και άλλα πρότζεκτ και να εκμεταλλευτούν το «άνοιγμα» της χώρας μας», συμπλήρωσε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Για το Maestro και την ιδιοσυγκρασία του προσέθεσε: «Το Maestro είχε τρομερή αγάπη, ήμασταν μια ωραία οικογένεια. Εισέπραξα μίσος από τον ρόλο μου, όχι για την ομοφοβία. Με έχουν σχολιάσει επειδή όταν μιλάω είμαι «άνετος». Είμαι έτσι ως άνθρωπος, είμαι «ψώνιο» ούτως η άλλως, δεν είμαι ψώνιο απέναντι στους ανθρώπους, μου αρέσει να δημιουργώ συναισθήματα, είμαι ηθοποιός».

Εισέπραξε ομοφοβικά σχόλια για τον ρόλο του στο Maestro;

Όπως αποκάλυψε ο Ορέστης Χαλκιάς, «κάποιοι άνθρωποι θέλουν μία «κουτουλιά» στο πρόσωπο, αν και είμαι κατά της βίας. Λάβαμε πολλά αρνητικά σχόλια με τον συμπρωταγωνιστή μου. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο μου».

Ο Ορέστης Χαλκιάς τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει την παράσταση «Μεμοράντουμ» στο θέατρο Μπέλλος.

Διαβάστε ακόμα

Maestro: Η αλλαγή που έκανε η Κλέλια Ανδριολάτου για τον τρίτο κύκλο