Πάνος Μουζουράκης: «Πίστευα ότι ήμουν “παρατράγουδο”!»
Πρωινές εκπομπές

Πάνος Μουζουράκης: «Πίστευα ότι ήμουν “παρατράγουδο”!»

Πάνος Μουζουράκης: «Πίστευα ότι ήμουν “παρατράγουδο”!»

Απολαυστικός ο τραγουδιστής στο Χαμογέλα και πάλι!

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι προσπαθεί να είναι λαμπερός ως προς την έκφρασή του μέσα από τη μουσική. καθώς δεν του αρέσει η στεναχώρια.

«Θέλω να είμαι φωτεινός, να λάμπω, ώστε να φωτίζω και άλλους ανθρώπους, κρύβοντας τα… σκοτάδια μου, που είναι τεράστια. Τα λάθη μας , μας κλάνουν να είμαστε συμπονετικοί. Αν δω τον άλλον αν κάνει το ίδιο λάθος που είχα κάνει και εγώ στο παρελθόν, εγώ θα τον νιώσω. Συμπόνεσα τον Γ. Λιάγκα όταν έκανε την επίμαχη ‘’χειρονομία’’ για το ‘’κράξιμο’’ που ‘’έφαγε’’ και είπα ότι είναι μία ελπίδα να αλλάξει. Το ‘’κράξιμο’’ με έκανε να ‘’μεταμφιέζω’’ την πρώτη μου σκέψη σε μπερδεμένα λόγια, .ώστε ο άλλος να μην είναι σίγουρο αν θα βγάλει νόημα», τόνισε αρχικά ο καλλιτέχνης

«Πίστευα ότι ήμουν “παρατράγουδο”»

Για την αρχή της καριέρας του είπε πως όταν ξεκίνησαν να “του συμβαίνουν πράγματα” νόμιζε πως κάποιος του έκανε πλάκα.

«Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγα κάτι έξυπνο αλλά οι άλλοι γελούσαν με την “χαζομάρα” μου. Πίστευα ότι ήμουν “παρατράγουδο”. Κατάλαβα ότι το μεγάλο μου ταλέντο δεν ήταν ούτε στο τραγούδι ούτε στην υποκριτική αλλά στ’ ότι οι ευχές μου γίνονται πραγματικότητα».

Όπως λέει, είναι ταπεινός όταν έχει απέναντί του τον Σαββόπουλο, αλλά όταν έχει κάποιον που του λέει ‘’έλα να βγάλουμε φωτογραφία’’, θα την βγάλει αλλά με ύφος.

«Κάποια στιγμή με έπιασε ένα παράπονο: “πού πρέπει να φτάσω για να έχω σωστό ήχο και φώτα, πόσο ακόμα πρέπει να μοχθήσω”. Εκεί είχα λίγο “σταριλίκι” Το “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν θα έλεγα ότι χρωστάω στην τηλεόραση, η σχέση ήταν ανταλλακτική».

«Όταν ήρθε ο Αργυρός, ήταν σαν να άναψε μία λάμπα και όλα τα… μυγάκια κόλλησαν πάνω του»

Μιλώντας για το Voice, είπε πως απόλαυσε την πρώτη χρονιά με τον Κωστή Μαραβέγια, τη δεύτερη που κέρδισε, λιγότερο, και την τρίτη είπε “τρεις χρονιές συνεχόμενα”.

«Όταν ήρθε ο Αργυρός, ήταν σαν να άναψε μία λάμπα και όλα τα… μυγάκια κόλλησαν πάνω του. Όταν κάτι γίνεται επιτυχία, το παίρνουν οι εταιρείες και το κάνουν copy. “Πάμε να βάλουμε άλλον έναν Χατζηγιάννη, έναν ακόμη Ρέμο”. Κάποια στιγμή, μέσα στην κρίση, ένιωσα πως θα καταλάμβανε μεγαλύτερη θέση και ο κόσμος θα έκανε στροφή στην κουλτούρα. Είδα όμως, πως το λαϊκό στοιχείο μέσα μας, είναι τόσο δυνατό. Εγώ δεν μπόρεσα να παίξω Σάββατο».

«Δεν θέλω να αλλάξει η άποψή μου για τον πάτερ Αντώνιο»

Σε σχέση με τον γάμο του είπε:

«Τότε με τον γάμο μου, δεν ήθελα να είμαι celebrity, το “θέμα”, που με θα με ρωτούσαν και θα επενέβαιναν σε μία στιγμή που ήθελα να ξεχωρίσω. Το ποίημα που έγραψα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, το έκανα χαριτωμένο, αλλά η ουσία του είναι στο στίχο που έλεγε για τον πάτερ Αντώνιο. Η άποψή μου για εκείνον δεν έχει αλλάξει και δεν θέλω. Για εμένα είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω και στον Θεό και στον άνθρωπο.

Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, ήθελα να τα κάνω όλα ανάποδα απ’ ότι έγιναν. Να ζήσω ελεύθερος. Για χρόνια στις σχέσεις μου ήμουν σαν τη μαϊμού από το ένα κλαδί στο άλλο. Και όταν είπα θα… πετάξω έπεσα πάνω “σ’ έναν κορμό”. Μπορεί η γυναίκα μου να είδε σε εμένα αυτό που θα ήθελα να είμαι, ένα καλό παιδί κατά βάθος. Από την πρώτη στιγμή, υπήρξε κατανόηση και σεβασμός, που είχα ανάγκη να δω στα μάτια της».

Διαβάστε ακόμα

Μουζουράκης: «Έχω γίνει συντηρητικός. Δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση αλλά με το Nemo στη Eurovision…»