Στην κουζίνα του Πρωίαν σε είδον μπήκε το πρωί της Δευτέρας 28/10, ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να παρουσιάσει την αγαπημένη του συνταγή για παστίτσιο!
Ο παρουσιαστής μοιράστηκε όλα του τα μυστικά για την αφράτη μπεσαμέλ που ενθουσίασε την Τζένη Μελιτά και τη Λένα Παπαληγούρα!
ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
1/2 κ. κιμά
300γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας
100γρ. ανθότυρο
Ελαιόλαδο
θυμάρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
100γρ. βούτυρο
100γρ. αλεύρι
Ilt. γάλα
2 κρόκους
50γρ. γραβιέρα τριμμένη
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι