Πέτρος Κουσουλός για Ανοιχτές Υποθέσεις: «Υποθέτω ότι θα συνεχίσουμε του χρόνου»
Πρωινές εκπομπές

Πέτρος Κουσουλός για Ανοιχτές Υποθέσεις: «Υποθέτω ότι θα συνεχίσουμε του χρόνου»

Πέτρος Κουσουλός για Ανοιχτές Υποθέσεις: «Υποθέτω ότι θα συνεχίσουμε του χρόνου»

Όσα αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Στην εκπομπή, I Love ΣουΚου, έκανε δηλώσεις ο Πέτρος Κουσουλός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του μέλλον στο ΟΡΕΝ.

«Ανοιχτές Υποθέσεις, τελευταία εκπομπή έρχεται την Πέμπτη. Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος που μου αφήνει ωραία συναισθήματα. Γίνονται συζητήσεις, είμαστε σε καλό δρόμο και υποθέτω ότι θα συνεχίσουμε του χρόνου με Ανοιχτές Υποθέσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι θεσμός στη ζώνη της, κάνει το δικό της κοινωνικό ρεπορτάζ. Η δική μου εκπομπή πραγματεύεται και κοινωνικής φύσεως θέματα αλλά τα κάνουμε με έναν άλλο τρόπο, πιο διεισδυτικό!

Είμαι κατά της ανθρωποφαγίας. Από ότι κατάλαβα και στη συνέχεια, η Ζήνα ήθελε να πει κάτι που παρερμηνεύτηκε και δεν ολοκληρώθηκε εκείνη τη στιγμή. Όταν κάνεις εκπομπή 2,5 ώρες είναι εύκολο να απομονωθεί κάτι ή να ειπωθεί κάτι από εσένα που δεν θα έπρεπε. Δεν μου αρέσει αυτό το σταύρωμα. Θα πρέπει ο κόσμος να είναι λίγο πιο ανεκτικός. Και ίσως και η ίδια κατάλαβε ότι κάποια πράγματα δεν θα έπρεπε να τα πει.

Η ζωή κάνει κύκλους. Επαγγελματικά έχει κλείσει, ο ανθρώπινος και φιλικός κύκλος δεν έχει κλείσει. Δεν επιθυμούσα να μείνω μόνο στην μεσημεριανή εκπομπή. Έκανα το επόμενο βήμα και όλοι και η Ζήνα είναι χαρούμενοι για αυτό που συμβαίνει».

Διαβάστε επίσης

znews.gr/media/petros-kousoulos-se-veltsi-giati-thes-na-me-kaneis-pyravlo-tora-exo-enan-kalo-kai-mou-ton-patas/