Power of Love: Ποια πρώην παίκτρια αρραβωνιάστηκε;
Πρωινές εκπομπές

Power of Love: Ποια πρώην παίκτρια αρραβωνιάστηκε;

Power of Love: Ποια πρώην παίκτρια αρραβωνιάστηκε;

Ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα...

Το Power of Love ανοίγει ξανά τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι για όσους θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Ο ΣΚΑΪ έχει βγάλει ήδη το πρώτο τρέιλερ για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή με την ευχή να βρουν τον έρωτα!

Ωστόσο, μπορεί για κάποιους πρώην παίκτες να μην στάθηκε τυχερό αλλά κατάφεραν να βρουν τον άνθρωπο που θα πορευτούν σε όλη τους τη ζωή.

Ο λόγος για την Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και μίλησε ζωντανά στην Super Κατερίνα.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γενικά θεωρώ ότι στη ζωή δεν πρέπει να το καθυστερείς άμα βρεις τον άνθρωπό σου. Οπότε όταν τον βρεις, όταν σε βρει κι αυτός νομίζω ότι θα καταλήξει όπως πρέπει. Το θέμα είναι να μην γίνονται βεβιασμένες κινήσεις και να μην το πιέζεις!

Είμαστε 9 μήνες μαζί, πολύ μικρό το χρονικό διάστημα. Ταιριάξαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν έχουμε μιλήσει για τον γάμο, αλλά θα γίνει!

Οι γονείς μου τον ήξεραν ήδη. Έκλαιγαν σε όλη τη διάρκεια του αρραβώνα! Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν χόρεψα με τον μπαμπά μου και μου είχε αφιερώσει ένα τραγούδι στις δύσκολες στιγμές μου. Τα πεθερικά μου είναι τρομεροί άνθρωποι. Είναι από Αθήνα! Όλα ξεκινούν από την οικογένεια. Αν είναι καλή οικογένεια, είναι καλό και το παιδί.

Είναι πολύ καλός φίλος του γιου του κυρίου Θάνου της εκπομπής που κάνω τα προξενιά. Εκ των έσω έγινε το προξενιό. Ήμασταν στην αρχή φίλοι, ταιριάξαμε, δέσαμε. Μείναμε από τον πρώτο μήνα μαζί και πήραν όλα τον δρόμο τους».

Διαβάστε επίσης

Power of love: Η επίσημη ανακοίνωση – «Η πιο ένοχη απόλαυση επιστρέφει στον ΣΚΑΪ»