Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει ψαρονέφρι στo τηγάνι με πουρέ κολοκύθας!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
600 γρ. ψαρονέφρι
4 κλ δενδρολίβανο
4 σκ. σκόρδο
4 κ.σ. αλεύρι
100 ml ελαιόλαδο
60 ml ξύδι βαλσάμικο
100 ml κρασί λευκό
100 ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι
πιπέρι
Για τον πουρέ κολοκύθας
2 κιλά κολοκύθα
150 γρ. βούτυρο
150 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. παρμεζάνα
1 κ.γ. κοφτό μοσχοκάρυδο
Αλάτι
πιπέρι