Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει ψαρονέφρι στo τηγάνι με πουρέ κολοκύθας!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

600 γρ. ψαρονέφρι

4 κλ δενδρολίβανο

4 σκ. σκόρδο

4 κ.σ. αλεύρι

100 ml ελαιόλαδο

60 ml ξύδι βαλσάμικο

100 ml κρασί λευκό

100 ml ζωμό λαχανικών

Αλάτι

πιπέρι

Για τον πουρέ κολοκύθας

2 κιλά κολοκύθα

150 γρ. βούτυρο

150 γρ. κρέμα γάλακτος

150 γρ. παρμεζάνα

1 κ.γ. κοφτό μοσχοκάρυδο

Αλάτι

πιπέρι