Σίσσυ Χρηστίδου: «Το λέω από τη θέση του ανθρώπου που έχει πει βλακείες και έχει βρεθεί υπόλογος»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: «Το λέω από τη θέση του ανθρώπου που έχει πει βλακείες και έχει βρεθεί υπόλογος»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Το λέω από τη θέση του ανθρώπου που έχει πει βλακείες και έχει βρεθεί υπόλογος»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τον σάλο που έχει προκληθεί με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τα όσα έχει πει εδώ και κάποιες μέρες για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Αρχικά με κατανόηση αλλά στη συνέχεια χωρίς αυτή, σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η παρουσιάστρια αρχικά μπήκε στη θέση της παρουσιάστριας, τονίζοντας ότι και η ίδια έχει βρεθεί αρκετές φορές στην άτυχη στιγμή να πει κάτι, ενώ δεν εννοούσε αυτό που ήθελε να πει, ωστόσο αυτό που τη στεναχώρησε περισσότερο από τη Ζήνα Κουτσελίνη, είναι το γεγονός ότι την επόμενη μέρα, αντί να το μαζέψει και να ζητήσει συγγνώμη, προτίμησε να μιλήσει για τον εαυτό της.

«Δεν το συζητήσαμε χθες. Είναι ένα ζήτημα που μάς έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Δεν θα σας το κρύψω» τόνισε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και πάλι, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση της παρουσιάστριας «άστοχη».

«Πιο πολύ με στενοχώρησε η επόμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα θα ήθελα λίγο προσοχή, θα ήθελα μία συγγνώμη. Ένιωσα ότι και την επόμενη ημέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο. Είπε ότι δεν καταλάβαμε τι είπε. Αλλά όταν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη αντίδραση, οφείλεις να δεις γιατί προκλήθηκε. Σίγουρα κάτι έκανες. Το λέω από τη θέση του ανθρώπου που έχει πει βλακείες και έχει βρεθεί υπόλογος χωρίς να εννοούσε κάτι σαν αυτό που είπε προς τα έξω» είπε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Σταματόπουλος τόνισε: «Περιμένεις από τη Ζήνα να μην έχει καμία ανοχή απέναντι στον Απόστολο Λύτρα. Επομένως εκεί είναι μία κακή της στιγμή την οποία πιστεύω κι εγώ ότι την επόμενη ημέρα έπρεπε να ξεθολώσει και να πάρει ξεκάθαρη θέση».