Σοφία Κουρτίδου – Γιάννης Σεβδικαλής: Τα πρώτα λόγια μετά την πρόταση γάμου!
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Κουρτίδου – Γιάννης Σεβδικαλής: Τα πρώτα λόγια μετά την πρόταση γάμου!

Σοφία Κουρτίδου – Γιάννης Σεβδικαλής: Τα πρώτα λόγια μετά την πρόταση γάμου!

Το γνώριζε ο Νίκος Κοκλώνης;

Τεράστια συγκίνηση προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου στο J2US ο Γιάννης Σεβδικαλής, ο οποίος μετά το act με τη Σοφία Κουρτίδου, είχε δημιουργήσει ένα απίστευτο σκηνικό και στο τέλος της έκανε πρόταση γάμου.

Εκείνη, με δάκρυα στα μάτια, δεν μπορούσε να πιστεύει τι συμβαίνει και φυσικά είπε το μεγάλο «ναι»!

Μετά το τέλος του J2US, το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι για το συγκινητικό γεγονός!

«Με το που τον βλέπω να κάνει βήματα πίσω, κατάλαβα αμέσως τι γινόταν, έτρεμαν τα χέρια μου, η καρδιά μου. Το πραγματικό διαμάντι είναι εκείνο που έχω δίπλα μου», είπε η Σοφία Κουρτίδου.

«Το είπα σε κάποια από τα παιδιά της παραγωγής πώς σκεφτόμουν να κάνω την πρόταση γάμου, μόνος μου το είχα στο μυαλό μου. Ο Νίκος Κοκλώνης παρόλο που έβλεπε κάποιες κινήσεις, δεν ήξερε τίποτα. Εγώ διάλεξα το δαχτυλίδι», τόνισε ο Γιάννης Σεβδικαλή.ς

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν υπάρχει κάτι πιο συγκινητικό για έναν παρουσιαστή»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε: «Δεν το περίμενα, δεν το ήξερα, ο Γιάννης έκανε το θαύμα του. Δεν υπάρχει κάτι πιο συγκινητικό για έναν παρουσιαστή που έχει στο μυαλό του το διαγωνιστικό, να γίνεται μια πρόταση γάμου. Άλλωστε, υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό; Όλοι μας θα θέλαμε μια τέτοια πρόταση γάμου και πόσω μάλλον στον τηλεοπτικό αέρα. Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου πάει στη σεζόν 100, τότε θα γίνει και η δική μου πρόταση γάμου».

Αναφορικά με το μέλλον του J2US, απάντησε: «Το J2US εδώ και έξι σεζόν είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ούτε εμείς ξέρουμε τι θα δούμε την άλλη Κυριακή στο live. Έχω ξεχωρίσει δυο τρία ζευγάρια και τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα. Στην αρχή πίστευα πως ο Ίαν και η Πηνελόπη θα ήταν οι νικητές, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Υπάρχουν πολύ καλά ζευγάρια. Το J2US είναι ο,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου, είναι το πάρτι μου. Και για αυτό όλη την υπόλοιπη εβδομάδα είμαι σπίτι μου».

Διαβάστε ακόμα

J2US: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου στην σκηνή!