Σοφία Μουτίδου: «Δεν πάω Βόλο γιατί ψήφισαν Μπέο και Σέρρες γιατί ψήφισαν Αχ. Καραμανλή»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Μουτίδου: «Δεν πάω Βόλο γιατί ψήφισαν Μπέο και Σέρρες γιατί ψήφισαν Αχ. Καραμανλή»

Σοφία Μουτίδου: «Δεν πάω Βόλο γιατί ψήφισαν Μπέο και Σέρρες γιατί ψήφισαν Αχ. Καραμανλή»

Θα είναι τελικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά τη νέα σεζόν;

Για τις δύο παραστάσεις που θα δώσει, η μία εξ αυτών στη Λάρισα, μίλησε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου στο Fay’s Time και εξήγησε τους λόγους που δεν πηγαίνει στον Βόλο και στις Σέρρες.

Όπως είπε η ηθοποιός και stand up comedian, ο λόγος που δεν επισκέπτεται αυτές τις δύο περιοχές, είναι γιατί η πλειοψηφία των πολιτών ψήφισε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Οι πολίτες του Βόλου ψήφισαν τον Αχιλλέα Μπέο και οι πολίτες των Σερρών τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ήταν υπουργός Μεταφορών στην τραγωνία των Τεμπών.

«Θέλω να επικοινωνήσω δύο παραστάσεις που θα κάνω. 1 Ιουλίου θα είμαι στο Αλκαζάρ στην Λάρισα, όπου είναι όλοι χάλια κι εκεί, τα νεύρα τους, στη Λάρισα. Ελπίζω να έρθουν και από τον Βόλο, γιατί εγώ δεν πάω στον Βόλο, έχω κάτι θέματα», είπε η Σοφία Μουτίδου και εξήγησε:

«Δεν πάω λόγω του Μπέου. Έχω θέματα, δεν μπορώ. Βόλο και Σέρρες δεν πάω, το δουλεύω με τον θεραπευτή μου. Γιατί έχουν τον Καραμανλή. Δεν μπορώ. Με τον Μπέο και τα Τέμπη έχω θέμα. Τον ψήφισαν. Εγώ δεν θέλω να πάω. Όσοι είναι από Βόλο και Σέρρες να έρθουν στη Λάρισα και όσοι είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα να έρθουν στο Ηράκλειο».

«Έχω κάνει πρόταση στη Σοφία και παλαιότερα και 3-4 φορές. Φέτος δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα», ξεκαθάρισε η Φαίη Σκορδά, απαντώντας στο ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο Πρωινό Σουσού.

«Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθλιπτικά»

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και 11 χρόνια και τα αντικαταθλιπτικά που παίρνει.

«Το κοινό μου είναι πολύ νεανικό. Ξεκινάει από 18 και φτάνει έως και 65. Αλλά το hot είναι 25-55. Αλλά έχω και παιδιά μικρά, που μου κάνει εντύπωση. Αυτά μάλλον από το “Καφέ της Χαράς”».

«Είμαι 11 χρόνια σε ψυχοθεραπεία. Κάποια στιγμή έχει αποτελέσματα διαφορετικά. Δηλαδή αφού γεύτηκα το από μέσα, είπα να σπουδάσω το από εκεί. Κάνω 9 χρόνια με τον ίδιο ψυχοθεραπεία και 2 πριν με μια άλλη», τόνισε η ηθοποιός.

«Το κράτος μας σερβίρει ανέτοιμα πράγματα και τα τρώμε. Τώρα κολλήσατε στην τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων;»

«Θέλω σιγά-σιγά να περάσω στο ψυχοθεραπευτικό τομέα, στον συμβουλευτικό, γιατί δεν έχω πτυχίο».

«Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθλιπτικά, το έχω δηλώσει. Έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες που είναι ταραγμένες. Ταυτόχρονα όμως δεν σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη μόνο, αλλά για να πονάω λιγότερο πια. Έχω πόνους πολλούς με την κλιμακτήριο, στα ισχία μου. Φριχτούς πόνους στα κόκκαλα. Πρέπει να χάσω κιλά, να γυμναστώ», δήλωσε η Σοφία Μουτίδου.

 Διαβάστε ακόμα

Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η ηθοποιός που θέλει στην ομάδα της για τη νέα σεζόν