Σοφία Παθέκα: «Με τον Γιώργο Πολυχρονίου βριστήκαμε, έφτυσε ο ένας τον άλλο – Μου επιτέθηκε λεκτικά και του είπα…»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Παθέκα: «Με τον Γιώργο Πολυχρονίου βριστήκαμε, έφτυσε ο ένας τον άλλο – Μου επιτέθηκε λεκτικά και του είπα…»

Σοφία Παθέκα: «Με τον Γιώργο Πολυχρονίου βριστήκαμε, έφτυσε ο ένας τον άλλο – Μου επιτέθηκε λεκτικά και του είπα…»

Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, η πιο δύσκολη στιγμή και ο τσακωμός με τον Γιώργο Πολυχρονίου

Η Σοφία Παθέκα, η πρώτη γυμνάστρια σε πρωινή εκπομπή ψυχαγωγίας, μίλησε στο Πάμε Δανάη για την συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη και τον τσακωμό on air με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

«Η Ελένη με έλεγε “μπουμπού”»

«Η μαμά μου είδε μία αγγελία για γυμνάστριες. Ήμασταν υποψήφιες 2 με 3 χιλιάδες και μείναμε στο τέλος εγώ και ο Γιώργος Λουκανίδης. Στην πρώτη εμφάνιση μου ήμουν μελαχρινή, πήρε τηλέφωνο ο καναλάρχης και είπε «την επομένη μέρα η γυμνάστρια να γίνει ξανθιά». Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας πολύ δίκαιος και στοργικός άνθρωπος, με έλεγε «μπουμπού». Έπρεπε να μπω σε μία παγωμένη μπανιέρα να κάνω γυμναστική και η Μενεγάκη είπε «μη βάλουμε την μπουμπού μέσα, θα κρυώσει. Σε ένα ταξίδι με τον «Πρωινό καφέ» στη Βενετία κάναμε ένα χορευτικό στην πλατεία του Αγίου Μάρκου και μου έφυγε το παρεό μπροστά σε όλο τον κόσμο», είπε αρχικά η γνωστή γυμνάστρια.

Για την δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα της αποκάλυψε πως, «η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης, ήμασταν φίλοι και συνεργάτες. Το πρωί που έμαθα τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη, το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι γυρνούσα γύρω-γύρω στο δωμάτιο και ούρλιαζα. Μετά τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη τέλειωσε και ο «πρωινός καφές» για έμενα, η ενότητα της γυμναστικής δεν έγινε ποτέ ξανά».

O on air τσακωμός με τον Πολυχρονίου που έμεινε στην ιστορία

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα της μετά τον Πρωινό Καφέ μίλησε μεταξύ άλλων η Σοφία Παθέκα.

«Μετά τον «Πρωινό καφέ» πήγα στο μέγα στο «Πολύ καλημέρα σας» με τον Πολυχρονίου και την Πόπη Χατζηδημητρίου. Η χρονιά στο «Πολύ καλημέρα σας» ήταν πολύ περίεργη, δεν τέλειωσε καλά, τσακώθηκα με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

Ο τσακωμός μου με τον Γιώργο Πολυχρονίου έγινε On air, ήταν μία πολύ κακή στιγμή, βριστήκαμε, έφτυσε ο ένας τον άλλο, κόπηκε η εκπομπή στον αέρα. Ο Πολυχρονίου πίστεψε ένα δημοσίευμα που νόμιζε ότι το είχα δώσει εγώ και έλεγε ότι ήμουν η «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό του με τη Μάγκι Χαραλαμπίδου. Ο Γιώργος Πολυχρονίου μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι «δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που είχε την ηλικία του πάτερα μου» κι αυτό έγινε στον αέρα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.