Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Είναι πολύ φοβισμένη», δήλωσε η Έλενα Τζούλη – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πεθερού της
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Είναι πολύ φοβισμένη», δήλωσε η Έλενα Τζούλη – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πεθερού της

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Είναι πολύ φοβισμένη», δήλωσε η Έλενα Τζούλη – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πεθερού της

Όσα είπε η δικηγόρος μετά την επικοινωνία που είχε με το θύμα

Τη δικηγόρο Έλενα Τζούλη, φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 25/6, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Η κ. Τζούλη, μίλησε με το θύμα, τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και μετέφερε όσα είπαν μεταξύ, αλλά και σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.  

«Είναι φοβισμένη, είναι πάρα πολύ φοβισμένη. Προσπάθησα να της τονώσω το ηθικό, λέγοντάς της ότι δεν είσαι μόνη. Είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι, αδύναμη, μόνη της, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι επικινδυνότητας και θέματος ασφαλείας ακόμα και τώρα. Η γυναίκα αυτή χρήζει όχι απλά άμεσης ψυχικής υποστήριξης, αλλά και γενικότερης στήριξης και ασφάλειας. Είναι σοκαρισμένη, η φωνή της έτρεμε…», είπε η . Τζούλη.

«Για να φτάσει στο σημείο αυτό και να κάνει αυτήν την πράξη ένας δικηγόρος, ένας έγκριτος άνθρωπος, έχει προϋπάρξη και  “ψυχικό ξύλο”», πρόσθεσε.

Ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις του πατέρα του Απόστολου Λύτρα

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η ίδια φέρεται ότι έχει ενοχληθεί πάρα πολύ με τις δηλώσεις του πεθερού της, ο οποίος τόνισε πως εκείνη έδωσε αφορμή για να τη χτυπήσει ο Απόστολος Λύτρας.

«Η Σοφία προσπαθεί να συνέλθει, είναι ακόμη σε σοκ. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η 9χρονη κόρη της, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, τον οποίο η Σοφία εμπιστεύεται και ακολουθεί τις συμβουλές του. Στο πλευρό της έχει τους γονείς της και τις δυο αδελφές της που τη στηρίζουν. Ενοχλήθηκε πολύ μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις του πεθερού της και πατέρα του Απόστολου Λύτρα».

Θα διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους

Σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα θα διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

Διαβάστε ακόμα

Νάσος Γουμενίδης: «Δεν αρέσει στον Απόστολο Λύτρα το φαγητό της φυλακής και του πήγαν τάπερ»