Τάσος Χαλκιάς: «Αυτό που μου άξιζε δεν το πήρα κυριολεκτικά»
Πρωινές εκπομπές

Τάσος Χαλκιάς: «Αυτό που μου άξιζε δεν το πήρα κυριολεκτικά»

Τάσος Χαλκιάς: «Αυτό που μου άξιζε δεν το πήρα κυριολεκτικά»

Όσα είπε για την επαγγελματική του πορεία

Καλεσμένος στην εκπομπή, I Love ΣουΚου, βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς και αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία αλλά και τον λόγο που δεν επωφελήθηκε από αυτή τόσα χρόνια.

«Συγχωρέστε μου τον εγωισμό, αυτό που μου άξιζε όμως δεν το πήρα κυριολεκτικά. Νομίζω ότι θα έπρεπε να πάρω περισσότερα πράγματα με βάση κυρίως τη δουλειά μου. Δηλαδή το πόσο εργατικός ήμουν σε αυτή τη δουλειά για αυτό ταλέντο που λένε ότι έχεις και τα λοιπά. Ξέρει και ο Δημήτρης (σ.σ. Μακαλιάς) πολύ καλά πως ένα ταλέντο από μόνο του, άμα το αφήσεις, θα τεμπελιάσει. Δεν είναι αρκετό.

Δεν ήμουν πολύ καλός στο επικοινωνιακό μέρος. Ας πούμε, δεν είχα την ευστροφία να κινηθώ στον χώρο. Δημόσιες σχέσεις είχα, καλοδεχούμενος ήμουν και στις παρέες αλλά δεν είχα την διαχείριση του επαγγέλματος σε βαθμό να ωφελούμαι. Δηλαδή μια φιλία ή μια γνωριμία δεν την σκέφτηκα ποτέ επαγγελματικά για να την εκμεταλλευτώ. Ε, αυτό δεν ήταν καλό.

Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα για όχι που είπα σε επαγγελματικές προτάσεις. Θα μπορούσα όμως να έχω έναν άλλον χειρισμό, χωρίς να μειοδοτώ εγώ ως χαρακτήρας απέναντι σε αυτόν και να έχω καταφέρει κάποια πράγματα. Χωρίς να αλλοιώσω τον χαρακτήρα μου. Όμως δεν το έκανα, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Αν το είχα κάνει αυτό, θα είχα ωφεληθεί πολύ περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

Τάσος Χαλκιάς: «Οι γυναίκες είστε πιο ρομαντικά πλάσματα αλλά οι άντρες αγαπούν πιο δυνατά»